10 Lépéses szex lecke, amit Mici és Krisztián tanítottak meg az országnak (18+)

2013

10 Lépéses szex lecke, amit Mici és Krisztián tanítottak meg az országnak (18+)

Loading...

 

20161102durva-szexpozokkal-sokkolja-a-nezoket

Loading...

Az, hogy hosszú hetek óta nézzük, ahogy más emberek kamatyolnak, nem feltétlenül rossz. Számtalan felmérés és kutatás bizonyítja, hogy nem szexel a magyar, statisztikailag havi négy az átlag, de sokan azért a heti egy menetért is összetennék a két kezüket. Simán előfordulhat, hogy valakinek épp Mici és Krisztián együttlétei csempésztek némi erotikát és izgalmat az életébe, a hálószobájába, vagy éppen a párkapcsolatába.

A hatvani Casanova és a dúsidomú nyuszilány, aki állítólag egy bordélyházban is szerencsét próbált a villa előtt, tulajdonképpen semmi újat nem mutattak, valamiért azonban mégis folyamatosan figyeltünk rájuk. Nem volt olyan szexpózuk, amit még sosem láttunk korábban, és nem mutattak egyetlen olyan pozitúrát sem, amit ők jegyeznének először. Egész egyszerűen arról lehet szó, hogy az átlagos tévénéző, a szürke hétköznapokba és egy közepesen rossz házasságba/kapcsolatba belefásult VV-rajongó élvezte nézni, ahogy két kvázi vadidegen kiélte a legdurvább vágyait.

Hogy egy ország szeme láttára élték meg a gyönyört, azt, amit sokan a saját ágyukban, a régóta ismert igazival sem vállalnak be.

Elővették a legalapabb szexfogásokat, fokozatosan jutottak el simogatástól és a takaró alatti oráltól a kendőzetlen análig, szépen végigvezetve a kedves nézőt mindazon, amit már jó régen elfeledett. Poroljuk hát le együtt azokat a jól ismert pózokat!

 

Loading...

 

1. A jó öreg misszionárius

Biztos sokaknak alap, de azért nem árt felfrissíteni az emlékeket. Krisztiánéknál is ez az egyik kedvenc, szóval ha valaki semmi extrémre nem vágyik, csak egy fincsi, alvás előtti menetre éhes, akkor Miciék orállal felvezetett misszionáriusát ajánljuk:

 

 

Loading...

 

2. Orál átéléssel

 

Azt már régóta tudjuk, hogy a két villalakó szexuális étvágya olthatatlan, és egyáltalán nem érdekli őket, mit szólnak ehhez a nézők, vagy éppen a lakótársaik.

Krisztián korábban azt nyilatkozta, naponta legalább négyszer van kedve szexelni, és ha van kivel, meg is teszi. Nos, erről egész biztosan Mici is így vélekedik, hiszen napról napra megunhatatlanul, odaadóan kényezteti szájával választottját:

 

 

Loading...

 

3. Lábakat fel!

Több ízben is megszemlélhettük, ahogy Krisztián úgy dolgozik villakedvesén, hogy az a hátán fekszik, lábait pedig oldalra, illetve a mellkasára húzza. Ez egy különösen kényelmes póz a nőnek, és egy igazi “élet császára” pozitúra a férfinak, ahol ő határozza meg a mélységet és a sebességet is. Nem csoda, hogy Miciék is favorizálták. 3:36-kor váltanak át:

 

Loading...

 

4. Masszírozz meg!

 

Nem mondhatjuk, hogy minden csak a döngetés körül forgott a villában, volt, amikor Krisztián erotikus masszázzsal kényeztette választottját. Mici popsija és mellei is kaptak belőle, és a nagyobb élvezetért előkerült egy testápoló is. Ki ne vágyna esténként ilyen kényeztetésre?

 

 

Loading...

 

5. Kényeztesd magad közben!

 

Biztosak lehetünk benne, hogy még ha nem is láthattunk mindent, a szexőrült villalakók minden percet alaposan kihasználnak.

Néha pornószínészeket megszégyenítő akciókat is láthattunk tőlük. Például, amikor Mici széttett lábakkal fogadta be a fiú férfiasságát, közben pedig magát is kényeztette. Mici 4:12-kor nyúl magához:

 

 

Loading...

 

6. Nedvesen a zuhany alatt

Aki unja a hálószobát, gyakran választja szexhelyszínül a fürdőt, de előfordul az is, hogy valaki csak úgy meglepi tusoló kedvesét a zuhany alatt. Nos, mindkettő nagyon élvezetes tud lenni. Miciék is ezt tették, többször csinálták a közös tusolóban (is):

 

Loading...

 

7. Pattanj nyeregbe!

Nem kell érveket felsorolni a lovaglópóz mellett. A férfiak egyértelműen imádják, és sok nő is odavan érte, mert ilyenkor övék az irányítás és a hatalom.

 

Loading...

 

8. A kényelmes kiskanál

Ki ne szeretné az extrakényelmes kanálpózt, amikor csak oldalra kell fordulni, és egymásba csusszanni. Krisztián is kényeztette így a lányt a hálóban, amikor egy tucat embert feküdt körülöttük:

 

 

Loading...

 

9. Nincs jobb a békülős szexnél

Egyik óriási veszekedésüket követően Krisztián hiába próbált közeledni Micihez, a lány nem hagyta magát… egy ideig. Azonban ő sem bírta sokáig, hiszen a rengeteg szerelmi vallomás és bocsánatkérés megenyhítette a szívét. Ez odahaza is simán bejöhet, sőt. Néha már csak a békülős szexért is érdemes összekapni:

 

 

Loading...

 

10. CSAK HALADÓKNAK!

Sosem látott mélypontra süllyedt a magyar televíziózás, amikor állítólag anális szex volt a villában, vagyis Mici feneke juttatta csúcsra Krisztiánt. Ráadásul úgy hírlik, az aktus nem ért véget kellemetlenségek nélkül, a lány feneke ugyanis megsérült. Nem lehet elégszer elmondani és leírni, hogy

a hátsó behatolást csakis megfelelő izgalmi állapotban, és gondos előkészítés után szabad megpróbálni!

 

 

Loading...

 

HOZZÁSZÓLÁSOK