15 évvel ezelőtt bombázó volt a magyar műsorvezető! Ma alig ismerni rá Nócira – videó

  5177

  A TV2 Aktív című műsorában azt nyilatkozta, számára az okirat-hamisítás azt jelenti, hogy valaki otthon csalás szándékával összetákol egy hamis igazolványt. Esetében erről szó sem volt.

  A hamisítási ügy egy 2012-es bírósági ügyéhez kapcsolódik, amiben egy évvel ezelőtt az ittas vezetés vádja alól felmentették. Három éve, december 8-án az M0-áson a középső sávban, az álló autójában találtak rá Nócira ittas állapotban. Mint nyilatkozta, kifogyott a benzinje, a telefonja lemerült, a hidegben így elkezdett vodkát inni. Később arra sem emlékezett, hogy a rendőrök elvették a jogosítványát.

  – Arról, hogy az én jogosítványomat ittas vezetés gyanúja miatt a helyszínen elvették, erről én mind a mai napig nem kaptam semmiféle hivatalos feljegyzést a rendőrségtől – mesélte.

  Azt feltételezte, akkor jár el helyesen, ha igényel egy új jogosítványt. A kérvényét elfogadták, az új jogosítványt átvette. A bíróság szerint azzal, hogy elveszettként jelentette be a bevont jogosítványt, félrevezette a hivatalt, ugyanakkor rendőrségi mulasztásokat is megállapított, például akkor, amikor Cifra Noéminek nem adtak a jogosítványa bevonásáról jegyzőkönyvet. Nóci védtelennek tartja magát, még nem döntötte el, hogy fellebbez-e a bíróságon.

  HOZZÁSZÓLÁSOK