Varga Viktor elvált, szingli vagy szerelmes kapcsolatban él?

  745

  Varga Viktor nemrég egy furcsa félaktot festett Cinthyia Dictatorról, a bizarr portrét ekkor mindenki egy szerelmes férfi művészi meglepetésének tartotta. Hiszen régóta az a hír járja, hogy a nemrég Indiában járt fiatalok némi mosolyszünet után újra összejöttek, és boldogabbak mint valaha.

  A azonban egy árulkodó részletre lett figyelmes Viktor Facebook-profilján. A közösségi oldal szerint ugyanis az énekes családi állapota jelenleg “elvált”, vagyis inkább szingli.

  Így hát úgy döntöttünk, megkeressük a Csillag születikben feltűnt sztárt, hogy öntsön tiszta vizet a pohárba. Viktor azonban meglehetősen bizonytalanul fogalmazott kapcsolatukat illetően, és azt sem tudta megerősíteni, hogy egy párt alkotnak.

  620x0 (1)

  “Nem tudom pontosan, hogy mi is van köztünk. Az tény, hogy sokat beszélünk, és valószínűleg egész életünkben közel állunk majd egymáshoz. Ám konkrétabbat nem tudok mondani az érzelmeinkről”

  – árulta el kissé határozatlanul a magamutogatásban is jeleskedő énekes, akinek minden bizonnyal még időre van szüksége ahhoz, hogy rájöjjön, mit is érez igazán Cinthya iránt.

   

  HOZZÁSZÓLÁSOK