A bíróság tett rendet Sarka Kata és Bálint Antónia között

  1101

  Bálint Antónia mindmáig ta­gadja, hogy ő hívogatta ittasan Hajdúékat, a szerda délutánját mégis a bíróságon töltötte a té­vés feleségével és ügyvé­deikkel  – tájékoztat a Bors.

  20150813igazsagugyi-szakerto-fog-pontot-tenni

  Sarka Kata ugyanis szakértővel készíttetett elemzést a felvett telefonbeszélgetésről, így papírja van arról, hogy Bálint Antónia akarta orálisan kielégíteni a férjét. Az igazolás birtokában citálta bíróság elé az exszépségkirálynőt.

  Úgy tudni, a két hölgy az utolsó pillanatban érkezett meg a bíróságra, hogy a zárt békéltető tárgyaláson egymás szemébe nézzen. A felek majd fél órán át érveltek a bírónő színe előtt.

  Sarka Kata és ügyvédje hagyta el elsőként a termet, széles mosollyal az arcán. Mö­göttük feldúltan szaporázta lépteit Toncsi, akit egészen kiborított, amikor meglátta a sajtó képviselőit, és követelte a róla készült képek törlését. Jelezte, hogy nem akar nyilatkozni és szerepelni sem.

  Sarka Kata azonban megszólalt: “Jól éreztem magam a tárgyaláson” – kezdte derűsen. “Ahogyan a bírónőnek is el­mondtam, szívesen békülök akkor, ha Bálint Antónia nyilvánosan bocsánatot kér tőlünk.”

  A rágalmazás miatt indított pereskedés tehát addig biztosan nem ér véget, amíg Bálint Antónia köti az ebet a karóhoz, és nem kér bocsánatot.

  (forrás: life)

  HOZZÁSZÓLÁSOK