A bugyiját mutogatta Tóth Gabi (már megint)

  15156

  Nem egy sztár került már kellemetlen helyzetbe az alkalmanként igen extrém ruhák miatt, amikben képesek megjelenni a nyilvánosság előtt. A mellvillantás például a nők körében szinte mindennapos balesetnek számít, a bugyivillantás azonban ritkább eseménynek számít. A Megasztárból megismert Tóth Gabinak azonban sikerült ezt is elkövetnie, egy rendkívül magasan felsliccelt ruhát segítségül hívva.

  villantas

  Az mostanság az X-Faktorban látható énekesnő a szombat esti adásban mutatta meg, mit visel a ruhája alatt. Bár a szerelés felül is meglehetősen kivágott volt, megmutatva Tóth Gabi kerekded idomait, egy szemfüles fotós figyelmét nem kerülte el, hogy alul is van mire figyelni az énekesnő formás lábain kívül.

   

  Tóth Gabi stylistját nem különösebben hatották meg a történtek, azt mondta, ami szép, azt meg kell mutatni, márpedig Gabin minden szép. A fiatal énekesnő véleményét nem ismerjük az üggyel kapcsolatban, azonban valószínűleg őt sem hatotta meg túlságosan, művelt már korábban ennél extrémebb dolgokat is.

  HOZZÁSZÓLÁSOK