A jó kapcsolat titka Scarlett Johansson szerint

  993

  Óriási változások következtek be a híres hollywoodi színésznő életében az elmúlt egy évben. Scarlett Johansson azonban, saját bevallása szerint, sosem volt még ennél boldogabb. Titkát pedig a nagyközönséggel is megosztotta.

  A 30 éves, bombaformában lévő díva, aki nemrég szülte meg első gyermekét, a jó házasság titkáról mesélt Parade magazinnak. „A jó házasság, amellett, hogy sok munkát igényel, olyan férfi mellett valósítható meg, aki nemcsak a kettőtök szerelmében biztos, hanem a karrierjével is elégedett, tudja, mit szeretne elérni az életben” – mondta a színésznő.

  scarlett-johansson-fd

  Scarlett Johansson szerint emellett az is nagyon fontos, hogy a pár munkája különbözzön, de az érdeklődési körük legyen hasonló.

  „Mi például egyfelől nagyon szeretünk kimozdulni otthonról, és táncolni menni, másfelől pedig vannak olyan napok, amikor legszívesebben a tévé elé kuporodva nézzük a kedvenc műsorunkat”

  – vallotta be a színésznő, aki 2012 óta van együtt Romain Dauriaccal, de akivel hivatalosan csak tavaly év végén házasodtak össze.

  forrás – life

  HOZZÁSZÓLÁSOK