A kiesés volt a legjobb dolog, ami Király Viktorral történhetett

  635

  A magyarok jelentős része óriási csapásként élte meg Király Viktorkiesését a The Voice-ból, és a mesterét, Gwen Stefanit az első számú közellenségnek kiáltották ki. Pedig Viktor egy picit sem bánkódik, sőt még örül is, hogy nem a tehetségkutatóban kell már új rajongókra szert tennie. Ugyanis, ahogy a is megírta korábban, a kiesés volt a legjobb dolog, ami a karrierje szempontjából történhetett vele.

  A Megasztár egykori győztese a Morning Show-nak adott interjújában kifejtette, hogy amiért ő jelentkezett a The Voice-ba, azt el is érte. Vagyis, hogy megismerjék a nevét, és belelásson egy ilyen szintű produkcióba. Nem biztos, hogy örült volna neki, ha továbbjut.

  620x0 (1)

  Ha tovább marad a versenyben, vagy netalán megnyeri, akkor igencsak megakadt volna a karrierépítésben, akármennyire furcsán is hangzik ez.Ugyanis a döntősökkel és a győztessel is olyan szerződést köt az NBC, valamint a csatornával együttműködő kiadó, aminek értelmében ők rendelkeznek az énekesekkel. A tehetséggondozás pedig nem az erősségük. A versenyzők ugyanis addig igazán érdekesek nekik, amíg a műsor tart. Aztán kezdődik az új szezon, és már az újakkal foglalkoznak, a régiek pedig mehetnek a süllyesztőbe. Akármekkora tehetségek is. Még a Voice-t megnyerő előadók között is nehezen találni olyat, aki el is ért valamilyen sikert a műsor után.

  Viktor számára viszont minden adott, hogy Amerikában és világszerte befusson. A kezdő lökést megadta neki a show, egyre több koncertje van a tengerentúlon, és folyamatosan producerekkel és menedzserekkel tárgyalnak.

  (forrás: ripost)

  HOZZÁSZÓLÁSOK