A prostiügyben vádolt Répás Lajos szépségei szállnak harcba a nemzetközi koronákért!

  1175

  – Zimány Lindát és Hargitai Beát én küldtem Las Vegasba, Debreczeni Zita, Bódi Sylvi, Budai Zsuzsa szintén nálam kezdte, ők is jártak kint. A magyar lányok a világon a legszebbek – szól a mondás, és higgyék el, ehhez nekem is közöm van. Legalább kétszáz lányt küldtem ki külföldre, versenyekre. Most hárman vannak kint – mondta Répás.

  A Bors természetesen megkérdezte a három magyar versenyzőt is, hogy a prostiügy és botrányok nyomán nem félnek-e attól, hogy rossz lehet a megítélésük a jövőben, netalántán bajba keverednek.

  – Amióta megnyertem a Miss Tini Hungaryt, számos munkát kaptam királynőként, és csak jó tapasztalataim vannak Lajosról – mondta a mindössze 17 éves Nagy Kíra, aki már Máltán tartózkodik, hogy a World Bikini Modell világversenyen képviselje hazánkat.

  43730

  – Több lánnyal beszéltem, aki már járt kint Répás által, és egyikőjüknek sincs negatív tapasztalata. A szállást, a repülőt, a kéthetes kint tartózkodást is Lajos, illetve a szervezők fizetik – nyilatkozta a 19 esztendős Kálmán Orsolya, aki Kínában, a Miss Tourism Queen Interna­tional-en kilencven ország lányai ellen küzd majd a koronáért.

  43733

  – A szüleim éppen annyira féltenek, mint más normális családokban teszik. De sok lány járt már kint, és olyanok is, akik ma nagy nevek itthon, a modellvilágban, nincs okom az aggodalomra – vélekedett Serfőző Dorottya, aki szintén Kínában, a Miss Bikini Universe versenyen bizonyíthatja: tényleg a magyar lányok a legszebbek.

  43731

  (forrás: borsonline)

  HOZZÁSZÓLÁSOK