A sorozatsztár, Josh Holloway a hét legsármosabb pasija

  955

  Nem kevesebbre vállalkoztunk, minthogy összeszedjük a sorozatok, tévéműsorok legvonzóbb, legsármosabb férfijait és legcsodálatosabb, legszebb nőit. Két százas lista készül, hétről hétre, a magyar és külföldi színészeket viszont nem rangsoroljuk. A sorozat korábbi cikkeit itt találja, most a tizenhatodiknál tartunk.

  Ezúttal tehát Josh Holloway került fel a listánkra.

  20151016lost--season-5-serie

  Legismertebb szerepe Sawyer a Lost című sorozatból, de előtte feltűnt a Walker, a texasi kopó, az NCIS és a Helyszínelőkepizódjaiban is. A színész egy év után abbahagyta az egyetemet és modellként dolgozott, a kifutók sztárjaként bejárta a világot. Mindig érdekelte a színészet, így hiába voltak meg a sikerei, vonzotta a filmek világa. Hamar kiderült, hogy ebben is tehetséges, sorra kapta a felkéréseket. A mozivásznon is feltűnt, a Lost óta pedig – amiért Saturn-díjat is kapott – a Balfékek-ben ésA jövő ügynöké-ben is láthattuk. A Lost összes évadját látta, egy interjúban azt mondta, hogy az elsőt többször is, de sokat felejtett a sztoriból, így újra érdekes lenne elővenni. Karaktere abszolút az ellentéte, pont ezért szerette annyira James Fordot játszani.

  20151016lost-tv-series-cinema-blesse

  Megjelent az Aerosmith zenekar Cryin című videoklipjében és Billie Myers Tell Me című videójában is – ez még a kilencvenes években volt. Modellként tényleg sikeres és népszerű volt, de nem bánjuk, hogy a kifutót forgatásokra cserélte.

  Az 1969-es színész sármos külsejét több magazin is értékelte már, 2005-ben például a People magazin beválasztotta a világ 50 legszebb embere közé.

  2015101620th-annual-screen-actors-guild

  Feleségével, Yessica Kumalaval 2004 októberében házasodtak össze Hawaiion és azóta is boldogan élnek. Első gyermekük, Java Kumala 2009-ben, a második, Hunter Lee pedig 2014-ben született.

  2015101629

  Több hobbijának is rendszeresen hódol, szereti a vízisportokat, a snowboardot és a harcművészetet. Hangszeren is játszik, kiválóan gitározik, erősen érdeklődik a tudományok iránt. Többek között A jövő ügynöké-t is azét vállalta, mert úgy gondolja, a jövőben valósággá válhat a sorozatban látott fikció.

  Mutatunk még néhány fotót a színészről:

  20151016josh-holloway-at-the-san

  20151016lost-us-tv-series-black

  20151016the-paley-center-for-medias

  (forrás: origo)

  HOZZÁSZÓLÁSOK