A TV2 visszaveszi Gesztesit?

  765

  Kirúgták vagy felmondott, ez még vita tárgya, tény, hogy most mégis alkalmazzák a TV2-nél Gesztesit. A színész kapós: az RTL is várja.

  A TV2 belső udvara forgalmas hely, ahol számtalan celeb fordul meg naponta. Idegenek, illetéktelenek nem na­gyon szoktak ott kószálni. Ezért is különösen érdekes, amire, illetve akire kollégánk figyelt fel szerda délután.

  Ugyanis nem más érkezett ide, mint Gesztesi Károly, akivel olyan csúnyán elbánt a csatorna. Egy hónappal ezelőtt tele volt vele a sajtó, hogy kirúgták, elvették tőle a Jóban Rosszban sorozatbeli főszerepét, mivel állítólag piásan járt dolgozni. Ezt a színész egyébként éppen a Borsban cáfolta. Kijelentette – és most is tartja magát hozzá –, hogy ő mondott fel.

  gesztesi-karoly-2

  Ilyen előzmények után úgy gördült be a tévécsatorna székházának udvarára, mint egy igazi úr: sofőr hozta.

  Vagyis minden jel arra mutat, hogy a TV2 visszafogadja – vagy visszahívja? – fekete bárányát an­nak ellenére, hogy korábban a sajtóban előszeretettel hangoztatták, nem tartanak már igényt a munkájára a sorozatban.

  Gesztesi meglepetésszerűen megjelent a TV2 udvarán, pedig pár hete hátat fordított a tévécsatornának

  Szégyenszemre utolsó jeleneteit sem forgathatta le a Jóban Rosszbanban. Annyira nem akarták látni, hogy arra már más színészt szerződtettek.

  Gesztesi, mint azt elsőként megírtuk, a konkurenciával is tárgyal, így még érdekesebb, hogy pár héttel távozása után egyáltalán mit keresett a Róna utcában. Fel is tettük ezt a kérdést a TV2 illetékeseinek.

  – Gesztesi Károllyal rendezett a kapcsolatunk. Annak ellenére, hogy a Jóban Rosszban soro­zatban már nem látható, nem le­het kizárni, hogy a TV2 más műso­rában feltűnik a közeljövőben – felelte ér­dek­lődé­sünkre a csatorna mindig diplomatikus kommunikációs vezetője, Koltay Tamás.

  Állítólag ittasan jelent meg a Jóban Rosszban forgatásán, de a színész szerint ez nem igaz

  Gesztesi nem kertelt. – Igen, valóban én voltam az udvaron. Egy film előzetesét mentem felvenni, és más TV2-es műsorban is szerepelek majd – szögezte le Gesztesi, és hozzátette, az sem titok többé, hogy az RTL Klub is számít rá.

  – A jó viszony megmaradt a TV2-vel, de a sorozatba már nem térnék vissza, mint ahogy az RTL-en sem vállalok szerepet a Barátok köztben.

   

  forrás: borsonline.hu

  HOZZÁSZÓLÁSOK