Ábel Anita nem hagyta magát, keményen reagált a kritikára

  1359

  Ábel Anita és családja sok éve visszajár a Balatonhoz. Nemrégiben vidám nyaralási fotókat posztolt közösségi oldalán, de a sok jókívánság mellett rosszindulatú megjegyzések is kerültek a képek alá. Amikre Anita frappáns választ adott.

  Férjem családjának volt a környéken nyaralója, amit egy családi tragédia miatt el kellett adni, de mivel imádjuk a Balatont, mostanában is visszajárunk egy bérelt házba – mesélte lapunknak Ábel Anita. – Budapesten nincs kertünk, úgyhogy nekünk ez a tökéletes kikapcsolódás, nagyon élvezzük a természet közelségét, a teraszon a kávézást, a vízparton való heverészést, a mókuslest, kedves ismerős a lángosos néni, a strandos néni, szinte hazajövünk. Sokfelé jártam a világban, de itt tudok leginkább pihenni. Másfél hónapot itt töltünk az évből, innen járunk fel dolgozni a férjemmel. Jönnek sűrűn a családtagok, a barátok, nagyon jó a hangulat, esténként együtt főzünk.

  67380_abel-640[1]

  Az, hogy nagyon jól érzik magukat a Balatonnál, azokból a vidám, nyaralós képekből is kiderült, amiket Anita nemrég posztolt a Facebookon. Köztük egy olyat, amelyben fürdőruhában látható. Két névtelen illető sértő megjegyzésekkel kommentálta a fotót, de Anita, ahelyett, hogy törölte volna oldaláról e hozzászólásokat, frappáns válaszokat adott rájuk. Az egyik férfi például azt írta: „a néninek már ráncos a bőre”. Amire Anita így reagált: „a néni vállalja a ráncait, mert mindegyik egy emlék”.

  Ábel Anita

  A pengeváltás említése kapcsán Anita csak nevet, azt mondja, nem csinál hiúsági kérdést a dologból.
  – Ha valaki obszcén dolgokat ír, vagy gyűlölködik, akkor törlöm a bejegyzést, mert ez az én oldalam. De ha például az alakomat kritizálja, akkor azzal nem törődöm. Szerencsére ismerem önmagamat, a testemet, tisztában vagyok vele, hogy nem vagyok modellalkat, de miért is kellene annak lennem!?

   

  Ábel Anita

  forrás: kiskegyed

  HOZZÁSZÓLÁSOK