Agyba-főbe verték az Éden Hotel macsóját

  526

  Úgy tudjuk, a barátnőjével egy szórakozóhelyen voltak, ahol leültek egy pillanatra pihenni egy asztalhoz. Ekkor lépett oda egy hölgy, aki rájuk förmedt, s azt mondta, azonnal távozzanak az ő asztaluktól, mit képzelnek magunkról. Már álltak is föl, de a fiú párja nem hagyta szó nélkül a bicskanyitogató stílust. Kakaskodni kezdtek, de Bence szétválasztotta őket.

  Az utcán csaptak le rájuk

  A történtek után a kidobók Bencét, barátnőjét és a barátai­kat arra kérték, hagyják el a helyet, nehogy nagyobb baj legyen. Sajnos addigra késő volt. Az asztalát védő hölgy ugyanis már rohant is barátjához: B. M.-et az éjszakai élet ismerői igazi nehézfiúnak tartják.

  A férfi azonnali elégtételt kért a fiatalembertől és barátnőjétől, ám a biztonsági emberek kimenekítették Bencét és barátait. Az utcán azonban utolérte őket B. M. és öt társa.

  d1837835ea150178a49d97e197644d21 (1)

  Talán ha egyesével jöttek volna, meg tudta volna védeni magát és a többieket, ígyazonban egyszerre lerohanták, ütötték-rúgták. Ami a legmegdöbbentőbb, hogy miután ott­hagyták vérezve a földön, visszamentek szórakozni, mintha mi sem történt volna.

  A fiatalember ezután a rendőrségre rohant. Már a látlelet felvételénél kiderült, hogy 8 napon túli sérüléseket szenvedett, és arca a felismerhetetlenségig eltorzult, ám amikor visszavitték a rendőrkapitányságra, kis híján elájult, olyan rosszul lett.

  9939021cce8da82c216073961cc911ed

  Vissza kellett vinni a kórházba, ám miközben várakozott a folyosón, megjelentek támadói. Szép szóval, fenyegetéssel, homályos utalásokkal igyekeztek meg­győzni Bencét, hogy álljon el a feljelentéstől.

  Az nem derült ki, hogy honnan tudták meg a nehézfiúk, hogy feljelentést tett a fiatalember, és azt sem, hogy ki árulta el nekik, hogy melyik kórházba vitték vissza.

  0a4ada5547f6f0516be25fd8f0cd173c

  Feljelentést tettek

  Úgy tudjuk, miután sikertelenül agitálták a fiatalembert, néhány órán belül ők is elmentek a rendőrségre feljelentést tenni: mindannyian állították, hogy őket hatukat támadta meg a fiatalember, sőt egy látleletet is mutattak, amin súlyos sérülések voltak láthatók.

  – Valóban súlyos sérüléseim lettek, annyira, hogy kórházba is kellett vinni – erősítette meg információinkat a fiatalember.

  A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság súlyos testi sértés miatt indított nyomozást az ügyben.

  Igazi csődör volt a show-ban

  Éden Bencét a valóságshow nézői igazi úriembernek tartották, habár a fiú nem éppen visszafogott természetéről volt híres. Számtalan meztelen jelenetét örökítették meg a kamerák, a fiúnak nem nagyon voltak gátlásai, amikor arról volt szó, hogy hogyan csábítsa el nő játékostársait.

  (forrás: blikk)

  HOZZÁSZÓLÁSOK