Alföldi Róbert szörnyű családi titkot fedett fel

  499

  Az már rég nem titok, Alföldi Róbert édesapja balkézről született fia. Alföldi Albert és a színész ezért hosszú évtizedekig nem is találkoztak. Az egykori politikus és népművelő most a Storynak mesélt megható családi titkokat nehéz gyerekkoráról, 53 éve tartó határtalan szerelméről felesége iránt. A botlásról, amiből Robi született ugyan csak futólag esik szó, egy szörnyű családi tragédiáról viszont annál több.

  Berci bácsi legidősebb fia, Albert, Robi féltestvére, aki a hajósi általános iskolában igazgató, három éve egy sportbalesetben elvesztette az egyik lábát. Hogy mi is volt ez a baleset, az nem derült ki, az viszont igen, hogy az idősebb Alföldi nagyon büszke a fiúra, aki mindig optimistán, teli erővel csinálta végig azt a nehéz időszakot, ami az amputáció után következett.

  120822

  Berci bácsi mesélt még arról is, hogy Albert után született Alföldi Róbert, majd pár hónapra rá Angéla, aki jelenleg Olaszországban él, mégis olyanok a rendezővel, mintha ikrek lennének. Ő volt az is egyébként, aki pár éve felkereste Alföldit, hogy megismerje féltestvérét. Angéla és Róbert az apa szerint elsőként egymást hívják, ha bajuk van, és egymás gondolatait is kitalálják.

  Az apa szerint egyébként Robi mégis inkább rá hasonlít a legjobban: munkamániás és akaratos. Felesége, Magdika egyébként ugyanúgy szereti Robit, mintha a sajátja lenne, ma már nem teljes nélküle egy-egy családi ünnep.

  (forrás: borsonline)

  HOZZÁSZÓLÁSOK