Andy Vajna ostromot indított Sebestyén Balázsért

  829

  Miután a filmügyi kormánybiztos kezébe került a TV2, és a tavasszal menesztett RTL Klub-vezért, Dirk Gerkenst kérte fel a csatorna élére, várható volt, hogy megpróbálnak több ismert arcot is átcsábítani magukhoz.

  – Hatalmas harc indult a műsorvezetőkért. A TV2 új vezetősége szinte ostromot indított az RTL Klub műsorvezetőiért – nyilatkozta a Blikknek egy a TV2 berkeiben jártas informátor, aki megsúgta: a hadjárat első megkörnyékezett katonája Sebestyén Balázs (38) lehet.

  Balázs 12 éve a képernyőn

  Amennyiben Vajna sikerrel járna, Balázs egy olyan csatornának fordítana hátat, ahol az elmúlt 12 évben az ország egyik legprofibb és legkedveltebb férfi műsorvezetőjévé válhatott. A Viva TV-től 2003-ban érkezett Balázs a saját talkshow-jával robbant be az RTL Klubon. Ha azonban Vajnának sikerül Balázst becserkésznie, könnyen lehet, hogy a Hungary’s Got Talenttel – amelynek december 19-én lesz a fináléja – véget ér a pályafutása az RTL Klubnál.

  4e18d9e65e450e93c892987058c527a2

  Az RTL Balázzsal tervez

  Kolosi Péter (44), a csatorna programigazgatója így rea­gált a megkeresésünkre:

  – A műsorvezetőinkkel rengeteg tervünk van a jövő évre is, többek között Balázzsal is, már a 2016-os műsoraikról tárgyalunk velük, ezek egy része már nyilvános is, ők sem jelezték, hogy bármilyen megkeresést kaptak volna más csatornától. A Blikk értesülései így erősen a pletyka kategóriába tartoznak, névtelen informátorok szóbeszédeit pedig nem lehet érdemben kommentálni.

  Egyébként sem hiszem, hogy bárkinek bejött volna egy ilyen váltás, akár a legutóbbi időkben is – mondta Kolosi, míg a TV2 nem kívánta kommentálni a Blikk értesülését.

  Ördög Nórát is elveszítette az RTL

  Információink szerint Balázst komoly szerződés köti az RTL Klubhoz – csakúgy, mint korábban Ördög Nóra (34) esetében –, a műsorvezetővel való megállapodás szerint a távozás esetén meghatározott ideig nem vállalhat munkát máshol. Amennyiben ezt megszegi, súlyos kötbért, több tízmilliót kell fizetnie az RTL Klubnak. Ilyen esetekben azonban a sztárt elcsábító csatorna magára szokta vállalni az összeget.

  Tucatnyi műsorban láthattuk

  A Balázs Show öt éven keresztül futott hétköznap délutánonként nagy sikerrel. Első élő műsora a Sztárbox volt, amit a Kísértés követett. Házigazdája volt a Celeb vagyok, ments ki innen!-nek, amit a 2008-as első széria után tavaly újra ő vezetett. De láthattuk Vágó István oldalán a Pókerarcban, valamint egy másik kvízműsor, A széf házigazdájaként is. A Kész átverés legsikeresebb részeit neki köszönhetjük, műsorvezetője volt a ValóVilág több szériájának, az X-Faktornak, és jelenleg a Hungary’s Got Talent is hozzá köthető.

  Botrányos váltások

  Tavaly Ördög Nóra átigazolása kavart hatalmas botrányt az RTL Klub és a TV2 között. Korábban a ValóVilág 4. szériájának győztese, Alekosz szegett szerződést azzal, hogy szerepet vállalt a konkurenciánál az ÖsszeEsküvőkben. Akkor a TV2 teljes mellszélességgel kiállt mellette. Alekosz elmondása szerint még az ügyvédi költségeit is a csatorna fizette.

  (forrás: blikk)

  HOZZÁSZÓLÁSOK