Ashley Olsen halálos betegségben szenved

  958

  A betegség lehet az oka annak, hogy a 29 éves színésznő teljesen visszavonult a rivaldafénytől.Egy meglehetősen álnok, alattomos betegségben szenved, az úgynevezett lyme-kórban. Általában kullancsok hordozzák, a tünetek pedig későn jelentkeznek, ez így történt Ashleynél is.

  f7e0f436b73d5320da36a5b5a5f0a5c4

  Az orvosok sokáig nem jöttek rá, hogy mi a baja.2012ben vonult vissza a nyilvánosság elől, mondván, hogy nem akar már a figyelem középpontjában lenni. Viszont valószínűleg a kór miatt döntött így – ahogyan az amerikai “In Touch” is közölte.A Lyme-kórban szenvedők levertnek érzik magukat, ízületi fájdalmakra, szívritmuszavarra és lázra panaszkodnak. Ha nem kezelik időben a betegséget, akár odáig is fajulhat a dolog, hogy idegi problémákhoz, krónikus látásromláshoz, izom-és ízületi bántalmakhoz vezethet.

  Ashley egyik barátja elárulta a magazinnak, hogy a 29 éves Olsen nagyon beteg, már pár évvel ezelőtt diagnosztizálták nála a betegséget. Viszont az állapota mostanra rosszabbodott, a mindennapjait is beárnyékolja. A színésznő környezetében élők elmondták, hogy a betegség egyre jobban kiül a színésznő arcára: levertnek és nagyon fáradtnak látszik a képeken is: beesett az arca, karikásak a szemei és nagyon sápadt.Ha korábban észreveszik a betegséget, van esély a gyógyulásra, azonban Ashleynél későn diagnosztizálták a kórt – állítólag túl későn.

  39a582698ca7eb58c4b4fc35e09a9cf8

  (forrás: blikk)

  HOZZÁSZÓLÁSOK