Autóbalesetet szenvedett Csőre Gábor – Friss részletek!

541

Budapest — Autóbalesetet szenvedett Csőre Gábor! A színész péntek délelőtt csúszott bele az előtte álló autóba. Még feldúlt állapotban, nem sokkal az eset után így nyilatkozott a Blikknek:

– Araszolt a kocsisor a Petőfi hídon, amikor egy pillanatra félrenéztem, és nekimentem az előttem lévő autónak, aki ezért belecsúszott egy másikba – kezdte lapunknak a színész. – Mivel az egyik külföldi kocsi volt, ezért rendőröket hívtunk, akik felvették a jegyzőkönyvet. Szerencsére mindenki együttműködő volt, én pedig elismertem a felelősségemet. Ami viszont bánt, hogy az egyik autóban utasként ült egy várandós kismama. Amikor kiszálltam, akkor láttam meg a hasát és lettem igazán rosszul. Úgy tűnt, nincs nagy baj, de hívtak mentőautót a helyszínre, és megvizsgálták a hölgyet. Nagyon remélem, nincs semmi gond vele, mert azt nem bírnám elviselni. Komolyan aggódom, a legfontosabb, hogy ő és a baba jól legyenek.

csőre gábor
A színész nagyon sajnálja az esetet, az autóban utazó kismama egészsége miatt izgult

Csőre Gábornak eddig nem volt komolyabb balesete, néhány éve koccant azautójával, de ezt leszámítva nem érte őt baj az utakon.

– Nagyon ideges voltam, most is elég sz.rul vagyok – árulta el a színész. – Akkor és ott tényleg azt hittem, hogy idegességemben vagy felrobbanok, vagy elájulok, korábban nem éreztem még ilyet. Sajnos, ezt tényleg csak az tudja, aki átélte, senkinek nem kívánom! Az autóban nem lett nagy kár, de inkább elvittem szervizbe, hogy megnézzék.

HOZZÁSZÓLÁSOK