Az 5 legdögösebb magyar sportriporternő, akik miatt érdemes sportközvetítést nézni! Fotók

1999

Nemcsak a külföldi sportcsatornákon láthatunk csinos női sportriportereket a focimeccsek vagy más események közvetítésén. Szerencsére a magyar sportriporterek között is megjelentek a hölgyek jó ideje, ezzel még több örömöt okozva a férfi nézőknek.

Az alapvonal mellett és a stúdiókban simán felvesszük a versenyt a világgal. Mutatjuk, miért, összegyűjtöttük a szerintünk legcsinosabb sportriportereket.

1. Berkesi Judit, M4Sport

Berkesi Judit, az MTVA sportriportere rövid idő alatt vált népszerűvé a szurkolók körében, és fogadtatta el magát a játékosok között. Nemcsak, hogy kitűnik a pálya mellől, szakmailag is mindig felkészülten áll munkába.

 

2. Lipcsei Betta, M1

Lipcsei Betta megnyerte a 2011-es Miss Universe Hungary szépségversenyt, először a Sport Tv-nél tűnt fel, utána több tévéműsorban is látthattuk. Nagy focirajongó hírében áll, mostanában az köztévé sporthíreinél láthatjuk.

 

 

View this post on Instagram

😎 #mysummer #stolendays

A post shared by Betta Lipcsei (@bettalip) on

Tücsi, azaz Claudia Dedei

Tücsi, Sofron István jégkorongozó kedvese igaz most éppen nincs képernyőn, hosszabb időt töltött a Sport Klubnál, ezért belevettük a listába. A fotói magáért beszélnek:

 

 

 

Sándor Orsi

Heitner Orsolyát Sándor Orsiként ismerte meg a közönség, tíz éve dolgozik televíziós műsorvezetőként. Legkedvesebb munkáiként tartja számon az m1-en futott Mozdulj! című szabadidősport magazint, ahol másfél év alatt 50-60 különböző mozgásformába kóstolt bele, valamint a Sportklub Mez-telenül című sportbulvár magazint. Igaz, az elmúlt időszakban inkább családanyaként gyerekei foglalják le minden percét. Bomba formában van:

 

 

 

Kocka Henrietta, M4 Sport

 

 

HOZZÁSZÓLÁSOK