Baukó Éva egy idegbeteg rombológép

  868

  Baukó Éva a SuperTV2 képernyőjén tért vissza a képernyőre, aholAlekosz oldalán szórakoztatja a tévénézőket. Az Édes Élet című műsor legharsányabb szereplője a Fem3Café keddi adásában még azt is elárulta,hogy egykori villatársában igazi lelki társra talált.

  A durva függőségét legyőző Éva azonban ennél jóval többre vágyik,hiszen úgy érzi, hogy felkészült már az anyaszerepre. Már csak a tökéletes férj- és apajelölt hiányzik az életéből, akit elmondása szerint ismertsége miatt nagyon nehéz megtalálnia.

  Én már nagyon vágyom családra és  gyerekekre, csak nagyon nehéz az én helyzetemben. Sokan azt hiszik ugyanis, hogy egy idegbeteg, rombológép vagyok. Ez persze azért nem igaz.

  “Nincs könnyű dolgom tehát az ismerkedésben, de még mindig keresem az igazit” – osztotta meg a műsorvezetőkkel érzéseit a reality-szereplő, akivel a nyomulós Alekosz természetesen nem értett egyet.

  Nagy Ő-t bárkiből lehet csinálni, akiből akarunk, csak foglalkozni kell vele.

  “Mindenki potenciális igazi” – fogalmazta meg a szerelemről való álláspontját az egykori ValóVilág-győztes, aki leginkább egy ötvenes, bajuszos férfit tudna elképzelni Éva mellé.

  620x0 (1)

  (forrás: ripost)

  HOZZÁSZÓLÁSOK