Baukó Éva mindent kirakott közösségi oldalán….fotó!

885

Baukó Éva, korábbi valóságshow-hős volt már tévés műsorvezető is, aztán a FemCaféból való viharós távozása után egy ideig nem lehetett hallani felőle. Most úgy néz ki, az RTL-en hamarosan induló ValóVilág új évadában kap szerepet műsorvezetőként. Viszont magánéletében már korántsem alakulnak jól a dolgok.

Legalábbis ez jön le elkeseredett, vagy inkább dühös hangvételő facebook-posztjából. Úgy néz ki, jó néhány hamis barát vehette körül a szép másorvezetőt, akinek nem csak velük gyűlt meg a baja. nincs rendben az élete párkapcsolati szempontból sem, pontosabban egyáltalán nincs párkapcsolata, szerinte ugyanis csak a jó nőt látják benne, de felvállalni senki nem akarja, mert a közvélekedés “cikinek” tartja őt.

Ezt írta ki Facebook oldalára:

“Barátság : Sajnos az elmúlt időszakban rengeteg “barátommal” megszakadt a kapcsolat, talán sosem volt igazi, talán csak érdek volt. Azok közé az emberek közé tartozom, akik meghallgatják mások problémáit, és amit tudok megteszek, hogy segítsem őket tanácsokkal! Sajnos nincs sok barátom, és az a pár is, aki volt csak “érdek-barátok” voltak, ezt tisztán látom! Az emberek önzőek, és ha már nem látnak benned potenciált, pl. -nem szerzel neki követőket Instán, és egyáltalán nem is posztol veled közös képet- cikivé válsz. Nagyon nagy szívem van, érzèkeny vagyok, makacs és türelmetlen! A Baukó Éva-jelenség , úgy ágyazódott be a köztudatba, hogy Baukó Éva ciki!!! És ez már nagyon terhes nekem, ahogy az emberek kétszínűsége, álnoksaga is! Az igaz barát sosem hagy cserben! Ezek az álbarátok és hamis barátok pedig mindig ilyenek! Az igazi énem nagyon kevesen ismerik! Nincs menedzserem, mint a többi celebeknek, egyedül élem az életemet. A párkapcsolataim is azért futnak zátonyra, mert mindenki a szép nőt- a celebet látja bennem, de felvállalni már egyik sem fog, mert hogy ugye a közvélekedés szerint ciki vagyok!!! Vagy a másik véglet, hogy “csak du@ni akar”-ezeket mondjuk könnyen felismerem! A VV-s lányok közül sajnos egy nőnek sincs nagyon normális kapcsolata! Tisztelet a kivételnek! A barátságra visszatérve: A barátok fontosak, de ne hagyd, hogy az életed középpontjává váljanak. Hogy miért? Mert időnként sunyik, képmutatóak, számítóak. Néha a hátad mögött beszélnek, vagy új kapcsolatokat alakítanak és téged meg elfelejtenek.”

Barátság : Sajnos az elmúlt időszakban rengeteg “ barátommal” megszakadt a kapcsolat, talàn sosem volt igazi , talàn…

Közzétette: Baukó Éva hivatalos oldala – 2018. október 15., hétfő

 

HOZZÁSZÓLÁSOK