Betegesen sovány Hódi Pamela?

  1025

  Bombaformában van Hódi Pamela, a modellnek semmi takargatnivalója sincsen, büszkén vállalja bikinis fotóit a közösségi oldalán.
  Egyesek már kongatják a vészharangokat, hogy a túlzott karcsúság már árt a kisgyermekes anyuka egészségének, inkább már néhány kilót híznia kellene. Javasolják, hogy hagyja abba testének sanyargatását. Pamela ezt teljesen másképpen gondolja, hiszen 173 centiméteres magasságához, még soknak is találja a 64 kilót, még négy kilót fogyni szeretne.

  Hódi Pamela gyönyörű, keresett glammmodell, és a bikiniszezon egyik legcsinosabb anyukája is egyben. Karcsú testét sokan dicsérik közösségi oldalán, de rajongói és Pamela néhány személyes ismerőse már aggódó szemekkel figyeli a túlzott fogyókúrát.

  – Sokan mondják, hogy hogy most már hagyjam abba a fogyókúrát, ne sanyargassam magamat, és jól mutatna rajtam néhány plusz kiló is. Nem értem a vádakat, hiszen az odafigyelés, nem jelenti azt, hogy drasztikus módszerekhez folyamodok. Most jól érzem magamat a bőrömben, modellként vigyáznom kell az alakomra, de szó sincs koplalásról, de még négy kilótól szeretnék megszabadulni. Nati szeptembertől bölcsödébe megy, és akkor újra elkezdek edzőterembe járni. Jelenleg a kislányom tart karban, most tanuljuk a lépcsőn való lépegetést, természetesen vigyázok rá, ezért én is sokat mozgok vele – reagált Hódi Pamela, aki az egészséges életmód híve.

  pamela2

  HOZZÁSZÓLÁSOK