Beyonce újra babát vár!

  687

  Az elmúlt bő egy hétben mindenki arról pletykál, hogy Beyoncé a második gyermekét várja. A találgatásözön egy bevásárlás közben készült képpel indult, amin az énekesnő felsője olyan, mintha valami gömbölyödne alatta.

  Azóta viszont csak olyan ruhában jelent meg nyilvánosan, ami tökéletesen elrejti a hasát. Legutóbb hatalmas zöld katonai kabátban vágta át magát a rajongói hadán. Miközben általában testhez simuló, keveset takaró holmikat hord. Szóval folyamatosan munícióval szolgál az elméletgyártóknak.

  620x0

  Az okosok szerint Beyoncé azért titkolja az áldott állapotát, mert nézettséget szeretne növelni a gólyahír bejelentésével. 2011-ben, amikor Blue Ivy-t várta, az MTV VMA díjátadóján ismerte el, hogy anyai örömök elé néz. Aminek hatására rengetegen ültek a tévé elé, hogy láthassák a terhes dívát.

  Hamarosan a Super Bowl szünetében fog fellépni, és Amerika legnézettebb sporteseményétől nincs is jobb alkalom egy nagy bejelentéshez. Szóval február 7-ig biztosan nem tudjuk meg, hogy valóban kétszeres anyuka lesz-e idén.

  (forrás: ripost)

  HOZZÁSZÓLÁSOK