Botrányos videó: Melania Trump a Fehér Házban sztriptízel?

461

A rapper legújabb videója alapján úgy tűnik, cseppet sem kedveli Melania Trumpot: megbotránkoztatta a Fehér Házat T.I. legfrissebb felvétele, amelyen sztriptíztáncosként szerepelteti a first ladyt!

24.hu szúrta ki az amerikai rapper legfrissebb videóját a Twitteren, melyben egy ál-Melania Trump az elnök irodájában táncol abban a kabátban, amit már szinte mindenki ismer, hiszen a first lady alaposan mellélőtt, amikor „Igazán nem érdekel engem, hát téged?” feliratú kabátban látogatta meg a menekült gyerekeket.

T.I. sztriptízes videójában Melania Trump végül kabátjától is megszabadul, s meztelenül folytatja tovább az erotikus táncot:

A rapper a kiírásával egyébként arra is utal, hogy ő egyáltalán nem kedveli Donald Trumpot: bejegyzésében azt írja, hogy „Én nem vagyok Kanye”, hiszen Kanye West minden bizonnyal jó kapcsolatot ápol az amerikai elnökkel, akivel nemrégiben találkozott is.

A Fehér Ház egyöntetűen megbotránkozott a videón. Stephanie Grisham, Melania Trump szóvivője szerint mivel a first lady-ről van szó, ezért ez a videó teljességgel undorító és elfogadhatatlan.

HOZZÁSZÓLÁSOK