Brad Pittnek férfiakkal is volt viszonya?

  949

  Számos dögös celebnő megfordult már a világ egyik legjobb pasijának kikiáltott Brad Pitt ágyában, aki lassan immár egy éve, hogy elvette feleségül a hozzá hasonlóan remek génállománnyal bíró Angelina Jolie-t – írja a Life.

  Mint kiderült, nem csupán a jó külső, a karrier és a gyerekek az egyedüli közös pont a két sztár életében: a biszexualitását nyíltan vállaló Angelinához hasonlóan Brad Pittnek is voltak kitérői párkapcsolati téren. A Star magazin egyik hollywoodi körökben jártas forrása, Hesham “Sham” Ibrahim szerint az immár 51 éves színésznek férfiakkal is akadt már dolga a hálószobában.

  brad-pitt

  “Nem akarom meghatározni Brad Pitt szexualitását, de bármi legyen is az, ő a fiúkat is kedveli” – kezdte a Sham, aki szerint Brad korábban egy férfitársat kereső honlapon keresztül találkozott Cameron Fox felnőttfilm sztárral. A színész állítólag egy pillantást vetett rá, 1000 dollárt adott neki, majd arra kérte, menjen el.

  Ami néhány évvel ezelőtt tabunak számított, azt ma már büszkén vállalják a hírességek – kiváltképp a közszereplő hölgyek.

  “Cameron nem volt annyira vonzó, amennyire a fotóion látszott. Szerintem Bradnek nagyon kényes ízlése van” – zárta le a történetet Sham. És hogy mit szól mindehhez Angelina Jolie? A hírek szerint nagyon semmit, hiszen ő maga több éven át folytatott viszonyt a modell-színésznő Jenny Shimizuval.

  HOZZÁSZÓLÁSOK