Csisztu Zsuzsa a plasztikai “műtétjéről” mesélt

1174

Eleinte bántott, amiért rákérdeztek…

csiusztu-zsuzsa
Csisztu Zsuzsa

Sokan irigylik a kétgyermekes anyuka, Csisztu Zsuzsa gömbölyűen szexi, alakját, és nagyon szívesen cserélnének vele. Ő azonban egy időben rejtegette idomait a kíváncsi tekintetek elől.

Zsuzsa igazán szerencsésnek mondhatja magát, amiért 10 és 4 éve kisfiú édesanyjaként is bomba formában várja az idei nyarat. Titka a rendszeres sportolás, és hogy betartja férje, dr. Ketskés Norbert tanácsait, azaz ma már koplalás helyett inkább józanul és mértéktartóan étkezik.

– Soha nem voltam még ennyire kiteljesedve, mint ezekben az években. A korombeli, negyvenes nők szerintem magabiztosabbak, mert kellő tapasztalattal bírnak – meséli a sportújságíró a hot! magazinnak. Zsuzsa azzal is tisztában van, hogy gömbölyű formái láttán ma is felkapják fejüket a férfiak. Sőt, a nők is! Az azonban mindig bántotta, ha azt kérdezték, miért kellett ekkora melleket csináltatnia. – Aki ismer, az pontosan tudja, hogy rajtam minden eredeti, hiszen anyai örökség ez is. Tudom, hiszen emiatt néha túl sok fölösleges figyelmet kapok, ráadásul a képernyő is borzalmasan kövérít.

(hot!)

HOZZÁSZÓLÁSOK