Csisztu Zsuzsa szerint, hamis állítások jelentek meg a műsorával kapcsolatban, hosszú posztban igyekszik világossá tenni a dolgokat.

A Csisztu 24 felvételén kapott össze Csisztu Zsuzsa a vendégével, a Blikk szerint a műsorvezető folyamatos kellemetlenkedő kérdéseinek köszönhetően annyira elfajult a beszélgetés, hogy abba kellett hagyni a forgatást.

 

Schobert Norbi otthagyta Csisztut, aki ezt nem hagyta annyiban, sértődötten kiabált utána. Állítólag szóba került Schobert rendőrmúltja, a drága autói és a cukorellenessége miatti harcai is.

.

A balhét a Blikk szerint az ATV kivágta a tegnap este adásba került műsorból, a csatorna hírigazgatója, Németh Szilárd pedig közölte: belső ügyként kezelik a dolgot.

Remélem, senki nem gondolja komolyan, hogy egy műsorban szereplő vendég méltatlan viselkedése okot adna egy komoly szakmai döntéseket hozó csatornának, olyannak, mint az ATV, hogy befolyásolja egy műsor életét? Ennél azért sokkal felkészültebb szerkesztőség ez, és sokkal jobb szakemberek hoznak döntéseket és nem ilyen elhamarkodottan.Schobert Norbert pedig messze nem ekkora tényező, az én életemben pláne nem,mert nem egy pályán focizunk, hiszen én nem fogok alakformáló táborok szervezésébe, ő pedig szerintem egészen sokára vezet majd talkshow-t az ő adottságaival, bár idehaza ki tudja?” – írja, utalva arra a botrányos felvételre, amiről mi is  irtunk korábban.

Csisztu Zsuzsa

Izgalmas három epizód van hátra Gaál Noémivel és Besenyei Péterrel, Németh Kristóffal és Kembe Sorellel és az előre tervezettnek megfelelően, a szezonzáró epizódban Esztergályos Cecília művésznővel és Szécsi Zoltán háromszoros olimpiai bajnok vízilabda kapusunkkal.Nem álltunk le előbb a forgatással egy perccel sem, mint ahogy terveztük,ott és annyi epizód elkészítésénél zárjuk le most önszántunkból a tavaszi évadot, ahogy azt előre a csatornával, mint alkotók egyeztettük. Sőt, a nyári időszakban ‘best of’ válogatást tervez a csatorna a Csisztu 24 epizódjaiból igen jó műsoridőben, tehát minden más találgatás, hangzatos kirúgásom, vagy kirúgatásom, repültetésem és útrabocsátásom még nincs napirenden” – írja, a teljes bejegyzést itt találja.