Csúfosan megbukott Damu Roland botránykönyve

  764

  Úgy tűnik, csak a bulvársajtón keresztül való üzengetésig jutott a dolog, alig veszik a börtönviselt színész irományát. Állítólag sok bolt nem meri megrendelni a kötetet.

  Bár hatalmas sikernek gondolja írója az Igazság című könyvet, Damu Roland memoárja a jelek szerint inkább bukó, mint nyerő. Még akkor is, ha az eladási listán a 13. helyet foglalja el. Nagyjából ugyanis 10.000 darab eladása már előkelőbb helyet biztosít a sorban, így a könyv pozíciója azt sugallja, hogy ezt nem érte el.

  “Szerény számításaim szerint, ezt egy hét alatt valamivel kevesebb, mint ezer könyv eladásával el lehet érni. Ráadásul van egy kis hátránya is Damu Roland könyvének, hiszen ahogy hallom, a kereskedések sorra mondják vissza a megrendeléseket” – fűzte hozzá a szakértő a Ripost kérdésére.

  64517_damu-640c[1]

   

  Azzal pedig, hogy volt cellatársa kitálalt a színész börtönben tanúsított magatartásáról és arról, hogy eldicsekedett neki Palácsik – most már Vajna – Tímea bántalmazásával, valószínűleg nem lesz nagyobb érdeklődés a könyv iránt. Vajon ezek után kiadják a második kötetet is, amit Damu tervez?

  HOZZÁSZÓLÁSOK