David Backhem lehet az új Bond

  984

  – Legszívesebben széttörném ezt az üvegpoharat, és felvágnám vele az ereimet, ha még egyszer James Bondot kellene játszanom – magyarázta Craig a Time Out London magazin interjújában, és hozzátette, hogy most elege van, és valami mást szeretne csinálni, bár kategórikusan itt sem zárta ki, hogy folytatja. Korábbi interjúkban még áradozott, hogy mindent ennek a szerepnek köszönhet.Természetesen, azonnal beindult a találgatás, és a Bild összegzése szerint a következő színészek lehetnek esélyesek arra, hogy a 2-3 év múlva esedékes szuperprodukció címszerepében jeleskedjenek.Az is felmerült, hogy a mozisorozat történetében először amerikai avagy színes bőrű férfi alakítsa a királynő magányos csúcskémét, de az egykori focista, David Beckham is sokak szerint ideális lenne a szerepre.

  Idris Elba (43) színes bőrű angol színész már sok akciófilmben játszott, köztük olyanokban, mint a Thor, a Tűzgyűrű avagy a Prometheus című sci-fi.

  Idris_Elba

  Damian Lewis (44) angol színész a Homeland: A belső ellenség című tévésorozat férfi főszerepében vált ismertté

  Damian_Lewis

  Jude Law (42) angol színész már A kém címmel nagyrészt Magyarországon forgatott moziban is bizonyította 007-es rátermettségét.

  Jude_Law

  David Beckham (40) angol focista eddig csak reklámfilmekkel igazolta, hogy nagyon jól mutat a képernyőn, és bizonyára a vásznon is.

  David_Beckham

  Benedict Cumberbatch (39) angol színész a Sherlock Holmes című modernizált BBC tévésorozattal futott be, de a Star Trek főgonoszaként is remekelt.

  Benedict_Cumberbatch

  Scott Eastwood (29) amerikai színész a legendás Clint Eastwood (85) fia, és egyre feljebb ível a pályája.

  Scott_Eastwood

  Scott Eastwood
  Bradley Cooper (40) amerikai színész a Másnaposok című világsiker egyik humorzsákja volt, majd komoly szerepekkel igazolta tehetségét, legutóbb az Amerikai mesterlővész címszerepében.

  Bradley_Cooper

  Bradley Cooper
  Tom Hardy (38) angol színész Batman ellenfeleként vált ismertté, de Mad Max szerepében is emlékezeteset alakított.

  Tom_Hardy

  Robert Pattinson (29) angol színész, az Alkonyat című regénysorozatból készült mozifilmekben ő alakította a szerelmes vámpírt.

  Robert_Pattinson

  Eddie Redmayne (33) angol színész a Mindenség elmélete című filmdrámáért kapott Oscar-díjat, tehát a hírneve már megvan ahhoz, hogy ő legyen a következő sztár

  Eddie_Redmayne

  (forrás: blikk)

  HOZZÁSZÓLÁSOK