Döbbenetes, 42 milliós ügyben vádolják Sarah Jessica Parkert!

208
NEW YORK - SEPTEMBER 08: Sarah Jessica Parker filming on location for "Sex And The City 2" on the Streets of Manhattan on September 8, 2009 in New York City. (Photo by James Devaney/WireImage)

Sarah Jessica Parkert azzal gyanúsítja a Kat Florence Design cég, hogy 42 millió forint értékű ékszert kapott tőlük kölcsön két hónapra 2016-ban, az ékszerek azonban még mindig a színésznőnél vannak jogtalanul.

Parker egy fotózáson viselte a rettentően drága ékszereket, de annyira megtetszettek neki a darabok, hogy kölcsönkérte őket pár hónapra személyes használatra. A cég állítása szerint megegyeztek a színnésznővel abban, hogy két hónap után visszaküldi a fülbevalót és a gyűrűt, ez viszont sosem történt meg. A cég tehát kártérítést követel Parkertől, hiszen jogtalanul használta az ékszereket majdnem két éven keresztül.

Parker védőügyvédje viszont mást állít. Szerinte a színésznőnek megengedte a cég, hogy hosszabb időre megtartsa az ékszereket, azzal a feltétellel, ha megfelelő vörös szőnyeges és egyéb magas rangú eseményeken viseli majd az ominózus darabokat. Parkert ügyvédje nagyon megbízhatónak, és őszinte embernek jellemezte, aki soha nem lenne képes eltulajdonítani olyan dolgokat, amiket nem adtak neki.

(Velvet)

HOZZÁSZÓLÁSOK