Döbbenetes titokra derült fény: Diana hercegnő babát várt a halálakor!

  515
  TETBURY, UNITED KINGDOM - JULY 18: Princess Diana Resting Her Head In Her Hands Whilst Sitting On The Steps Of Her Home At Highgrove, Gloucestershire. (Photo by Tim Graham/Getty Images)

  Úgy tűnik, igaza lesz azoknak, akik merényletről beszélnek Diana hercegnő halálával kapcsolatban.
  18 év után kiderült, gyermeket várt arab származású kedvesétől a végzetes napon.

  A Globe magazin különös tényre derített fényt. Hozzájutott ugyanis ahhoz a hivatalos boncolási jelentéshez, amelyet 18 éve, Diana hercegnő halálakor készített a tragikus balesetben elhunyt asszonyról a halottkém. A jegyzőkönyv iszonyú titkot rejtett eddig, Diana állapotos volt halálakor!

  69067_68515_diana-640a

  Már maga II. Erzsébet is úgy gondolta majd` két évtizede, hogy exmenye halála nem lehetett más, csakis merénylet. Amint az köztudott, Diana és szerelme, Dodi Al Fayed a párizsi alagútban szenvedtek halálos balesetet. Akkoriban azt állította a titkosszolgálat, hogy a paparazzik előli menekülés során veszítette el uralmát az autó felett a páros sofőrje.

  Sokan azonban úgy gondolták már akkor is, hogy Diana áldott állapotban lehetett, és azért kellett meghalnia, nehogy a trónörökös anyja egy arab származású férfi gyermekét hozza a világra. Ezzel ugyanis komoly gondot okozott volna Nagy-Britanniának.

  HOZZÁSZÓLÁSOK