Drámai vallomás a magyar énekesnőtől: „Hazajöttem meghalni”

  1393

  Nagy fájdalma, hogy elment a babája.

  Marcellina tizennégy éves korában lépett először színpadra, aztán jött az 1972-es Ki mit tud?, ahol azonnal felfigyeltek rá. Itthon a ’80-as-’90-es években volt a legnagyobb sikere, szaxofonjával mindenkit lenyűgözött. Hosszú évekig alig lehetett hallani felőle. A Kiskegyed megkereste őt, hogy alakult az élete, mit csinál mostanában.

  – Gyerekkoromtól kezdve ugyanazt csinálom, énekelek, zenélek a világ különböző színpadain, bejártam egész Európát, zenéltem Las Vegasban, Dubaiban, Kínában, Jamaicában és még sorolhatnám, de ezek a helyek mind szerepeltek a bakancslistámon.

  – Tavaly óta egyre többet van itthon. Mi ennek az oka?

  – Azt szoktam mondani, hogy hazajöttem meghalni. Ezt komolyan gondolom, mert úgy érzem, hogy itthon vannak feladataim. Itthon nemcsak zenélek, hanem más hasznos dolgokat is csinálok.

  – Nemrég koncertsorozatot szervezett a Vakok Állami Intézete Alapítványának javára. Miért pont őket választotta? Van személyes kötődése?

  – Igen, az én személyes pályafutásom a Marcellina PJT-vel indult.  A polgárjogi társaság rövidítése volt, de volt egy másik jelentése: a Péter, János és a Többiek. Sajnos billentyűsünk, Molnár János és a basszusosunk Temesvári Pepó meghalt. Janira sokáig haragudtam, hogy idő előtt elment és nem tett meg mindent azért, hogy még köztünk lehessen. Ő vak volt, még életében is jótékonykodtunk a sorstársainak, aztán halála után egy jó ideig nem foglalkoztam ezzel. Az ember, ahogy halad a korral, bölcsebb lesz és úgy éreztem, hogy tennem kell az emlékéért és felkerestem a Vakok Intézetét. Koncertsorozatot szervezek „Fehér éjszaka” címmel, a koncertek bevételéből computer technikai segéd-eszközöket vásárolunk a látássérülteknek.

  Az énekesnő azt is elárulta, hogy nagy fájdalma, hogy nincs gyermeke.

  A karrierem mellett szerettem volna édesanya is lenni. Imádom a gyerekeket. Sajnos, nekem elment a babám. Kétszer voltam férjnél, de jó ideje egyedül vagyok, de azért remélem, hogy még egyszer megtalál a csoda. Nehéz kapcsolatot kialakítanom, mert nem nagyon mernek közeledni felém a férfiak, persze lehet nem kicsik az elvárásaim, de a legfontosabb az, hogy legyen EMBER.

   

  HOZZÁSZÓLÁSOK