Durván molesztálták Kulcsár Edinát

  615

  Kulcsár Edina a közelmúltban szakított hat év után vőlegényével. Azt gondolnánk, hogy a világ második legszebb nőjének szingliként könnyen megy az ismerkedés, de a lokálnak most elárulta: korán sincs így.

  – Nehéz az ismerkedés, mert a férfiak elkényelmesedtek. A mai lányok egy része pedig borzasztóan viselkedik, mintha csak „azt” akarnák, meg hogy valaki hazavigye őket. Ez egyáltalán nem szimpatikus – kezdte a Lokálnak Edina, majd arról mesélt: egy szórakozóhelyen bizony elég durván zaklatták legutóbb.

  121119

  – A minap egy szórakozóhelyen odahívott magához egy férfi, gondoltam, biztos találkoztunk már, csak nem ugrik be. A munkám során rengeteg emberrel ismerkedtem meg mostanában, és bizony előfordul, hogy a futó ismeretségek összemosódnak a fejemben. Nos, ez a férfi úgy tett, mintha ismerne, majd igen furán nyúlt hozzám, közel húzódott és sokkal lejjebb csúsztatta rajtam a kezét, mint amit az illem megengedne. Persze kiderült, nem is ismer. Azonnal elhúzódtam tőle, sőt nagyon szívesen megmondtam volna neki, hogy hova menjen, de az ismertségem miatt az ilyesmi rendkívül megalázó helyzetet tud teremteni – mondta.

  (forrás: borsonline)

  HOZZÁSZÓLÁSOK