Egyre gátlástalanabbúl szexszel a Krisztián Mici páros – Videó (+18)

  3748

  Nem lehet pontosan tudni mikor, de mostanra már egészen biztosan átcsúsztak azon a határon, amit még valahol tolerálni volt érdemes a Villa dugópárosának. Mici és Krisztián jelenleg már gyakorlatilag úgy viselkednek a játékostársaktól hemzsegő házban, mintha egy kellemes nászútra fizettek volna be egy vidéki kúriába, ahol a kényelmükről gondoskodó láthatatlan szolgákon kívül egy teremtett lélek sem látja, amint a legkülönfélébb módon kényeztetik egymást.

  Igen ám, de ehhez képest nagyon nehéz egy olyan felvételt találni, ahol egyedül lennének és nem látja legalább 3-4 szempár, amint olyan módon tesznek egymás kedvére, ami egyértelműen két ember magánügye kellene, hogy legyen. Krisztián a napokban kerek perec bejelentette Micinek, hogy új szintre emelte a kapcsolatukat és onnantól már még egy bejáratot is igénybe kíván venni a behatoláshoz. Micike tiltakozott is meg nem is, így aztán a kocka el lett vetve. Tegnapelőtt a hátsóbejárati nászt el is hálták, természetes a kamerák kereszttüzében és a piruló optikák megfelelően dokumentálták, ahogy Krisz, amúgy keménylegény módjára kiélvezte barátnője dundi tomporának rejtett erőforrásait.

  Valahol ekkortájt kezdődhetett el az a folyamat, amire mostanra már a többi játékos is csak kínosan igyekszik valahogy megoldást találni. Mert hát ugye okkal szidhatjuk a bentieket sok dolog miatt, kétségkívül többségük súlyosan fejletlen is szociálisan, de ez idáig sem nekik, sem elődeiknek nem jutott eszébe, az, mint Krisztiánnak, hogy mindenki szeme láttára folyamatosan játszadozzék Mici méretes hátsójában turkálva, láthatóan érzékinek szánt mozdulatokkal pumpálva vaskos ujját, Mici lehetséges bejárataiba. Meg még, ami úgy adódik.

  A látvány és a szereplők mostanra egyértelműen egy állatkerti majomketrec lakóira kezdenek hajazni, ahol a főemlősök egyéb lehetőség híján a nézősereg szeme láttára éli vidám szexuális életüket. Persze azok csak állatok.

   

   

   

   

  HOZZÁSZÓLÁSOK