Erős Antónia perel!

  1007

  Ötvenhárom tonna élelmiszer-ipari terméket zárolt, de nem semmisített meg a Pest Megyei Kormányhivatal egy cégnél, ahol cukrászatok, pékségek ellátásához szükséges alapanyagokat gyártanak. A hatóság a cég által korábban zárolt egy tonna lejárt szavatosságú terméket látott fémhordóban az udvaron.

  44817

  A kifogásolt áruk nem a Dia-Wellness termékek összetevői voltak, a hatóság csak a dió- és a máktöltelékek visszarendelését kérte. A gyártó cég ügyvezetője, Antalicz Miklós szerint minden jogszabályt betartottak, ellenőrzést is mindössze azért kaptak, mert Erős Antó­nia ismeretségi köréből valaki feljelentette őket.

  44816

  Az ügyvezető nem tudja bizonyítani az állítását, ám a Borsnak azt mondta, az ellenőrök egymás közötti beszélgetéséből hallotta, hogy a híradós állhat a háttérben.

  – Erős An­tónia az or­szág cukormentes tortájának arca, a létrejöttében is közreműködik. Összetűzésbe keveredtem vele, ugyanis kiderült, hogy a sütemény cukortartalma tízszerese a diabéteszesek számára megengedettnek, és szóltam is neki emiatt. Sőt felajánlottuk, hogy almacukrot biztosítunk a sütikhez, de ezt sem fogadta el.

  – Nem objektíven vizsgálódtak, a jegyzőkönyvből sorokat húztak ki, viszont egy terméket sem vizsgáltak meg. Eddig kilencmillió forint a veszteségem, de a jogerős határozatig ez az összeg emelkedhet – mondta az ügyvezető, aki egyébként pár évvel korábban egy Schobert Norbi elleni becsületsértési ügyben fi­gyelmeztetést kapott, amikor mérgezőnek nevezte az Update szójás lisztet.

  44818

  Nos, úgy tű­nik, az ügyvezető még egy per elé nézhet, ugyanis a híradós nem hagyja válasz nélkül az állításait:

  – A cég vezetőjének minden kijelentése komolytalan és a valóságtól elrugaszkodott, így azokat kommentálni sem szeretném, de a szükséges jogi lépéseket megteszem – mondta a Bors Erős Antónia.

  (forrás: borsonline)

  HOZZÁSZÓLÁSOK