Erősen beszóltak a közösségi oldalon Vajna Timinek

1797

Nemrég indult útjára Pomázi Vajna Tímea néven egy közösségi oldal, ahol egy nő igyekszik a magyar valósághoz viszonyítva reprodukálni Vajna Timi fotóit. Te mit gondolsz róla? 

Ahogy minden hírességnél, úgy Vajna Timi esetében is megoszlik az emberek véleménye. Sokan szeretik, és követik a hét mindennapján a posztjait és a szexibbnél szexibb fotóit. De olyanok is akadnak, akik teljesen elhatárolódnak a fiatal szépség tevékenységeitől, mert véleményük szerint neki semmi köze egy hétköznapi magyar ember életéhez.

Most pedig útjára indult egy Facebook oldal, amely szintén az utóbbi tábor véleményét tükrözi. Pomázi Vajna Tímea szándéka az, hogy megpróbálja a hétköznapi emberek anyagi szintjéhez mérten megvalósítani azokat a képeket, amiket a sztár a világ legcsodásabb pontjairól posztol az oldalára.

A Pomázi “hasonmás” autója ugyan cabrio, de valahogy mégis más hatást kelt, mint Vajna Timi lamborghinije. Ezen a királykék járgányon még a napfény is valahogy másképp csillog.

 

 

Nem is beszélve az üzletasszony tréningjében készült fotóról, és Pomázi Vajna Timi felvételéről, amik szintén valahogy nem egyformák. Talán nem ugyanazokkal az anyagi feltételekkel, szponzorokkal és stábbal készült az ő fotója, mint a sztáré?

 

Vajna Tímea 

 

 

 

 

Lássuk be Timi nagyon szeret okot adni arra hogy nevetség tárgya legyen nyilvánosan.

 

 

 

 

 

HOZZÁSZÓLÁSOK