Ezért nem jelent meg Sarka Kata a bíróságon, lefújták a válást

  1097

  Hajdú Péter és Sarka Kata nem jelent meg a Budaörsi Járásbíróságon, hogy elváljanak. A bíró megszüntette az eljárást, tehát nem lesz válás Hajdúéknál – egyelőre… 

  Azzal, hogy Kata, a felperes nem jelent meg a békítőtárgyaláson, a beadott kereset semmissé vált, egyelőre tehát nincsen válás. Hajdú Péter már a múlt héten azt nyilatkozta, hogy a feleségét kellene megkérdezni, miért adta be a válókersetet, ő már korábban jelezte, hogy nem kapott idézést, és nem is lesz jelen.

   

   

  sarka-kata

   

  A Blikk most Sarka Katát kérdezte, miért maradt távol:
  “Nem mentem el a békéltető tárgyalásra, mert előtte beszéltem Petivel, és mondta, hogy nem lesz ott. Igen, az eljárást megszüntették most emiatt, de ez nem jelenti azt, hogy nem kerülhet újra bíróság elé a kereset. Sokan már hétfőn elkezdtek hívogatni, tudtam, hogy nem lehet nyugodt körülmények között lefolytatni a békítőtárgyalást. Egyedül nem álltam volna a kérdések hadát, ezért úgy döntöttem, hogy én sem megyek el. Ez a tényeken nem változtat, továbbra is külön élünk, de a gyerekeket teljes egyetértésben neveljük” – válaszolta.

  Egy, a házaspárhoz közeli forrás is információval látta el a lapot:
  “Próbálnak közös nevezőre jutni, hiszen egyikük sem tudja csak úgy kidobni az ablakon az elmúlt nyolc évet. Ami viszont ellenük dolgozik, az a rengeteg feszültség, ami egyik napról a másikra nem múlik, és még mindig őrli a kapcsolatukat” – mondta a neve elhallgatását kérő ismerős.

  HOZZÁSZÓLÁSOK