Felesége megcsalná Curtist?

  799

  Amerikai nyaralásuk során, még a nyáron házasodott össze Csilla ésCurtis.  A páros már a gyerekvállaláson is elgondolkozott, de a tökéletesnek látszó kapcsolatukban felütötte a fejét a zöldszemű szörny.

  A rapper először csak meggyanúsította, majd követte is párját, pedig Csilla csak egy baráti kávézásra indult.

  “Az egész ott kezdődik, hogy nem jár el a barátnőivel. Hogyha össze is jön valamelyikkel, akkor nem készül ennyit. Nem fújja be magát, nem sminkel, nem választ ennyiféle ruha közül”

  – érvelt az Édes Élet keddi adásában a féltékeny férfi, aki készülődni se hagyta szerelmét. Majd úgy döntött, hogy meglesi feleségét a gyanús találkán, mert a z elmúlt hetek történései miatt szerinte Csilla másnál keresi a boldogságot.

  “Ez az időszak számunkra elég nehéz volt. Sokkal többet kellett volna beszélnünk, elmentünk egymás mellett, úgyhogy ez probléma lehet.”

  Annyira belelovalta magát a féltékeny férfi a saját elméletébe, hogy még arra is képes volt, hogy a szakadó esőben végigjárja az összes szórakozóhelyet, ami a környéken van, csak hogy lebuktassa feleségét.

  Majd mikor megtalálta kedvesét, azzal szembesült, hogy tényleg csak a barátnőjével találkozott. Csilla ki is borult a nyomozás miatt, mert sosem adott okot arra Curtisnek, hogy féltékeny legyen.

  (forrás: ripost)

  HOZZÁSZÓLÁSOK