Fiatal táncoslány csábította el Németh Kristófot

  576

  Így ez a darab nemcsak a lehetőséget adta meg Kristófnak arra, hogy először szerepelhessen a legendás színház színpadán, de a régóta vágyott boldogságra is esélyt kapott.

  – Judit nagyon szép lány, így nem csoda, hogy Kristóf szinte azonnal kiszúrta a próbákon. Sokáig kerülgették egymást, de végül egészen a június végi premierpartiig vártak azzal, hogy összejöjjenek. Úgy tudom, Kristóf nagyon odavan a lányért, már szerelemről, nagy érzelmekről beszél, Juci azonban egyelőre még óvatosabb, szeretné megvárni, mi lesz ebből, hiszen alig pár hete vannak együtt – árulta el a lány egyik ismerőse, aki egyáltalán nem lepődött meg azon, hogy a musicaltársulat táncoslányai közül éppen Judit volt az, akire a sármőr színházigazgató szemet vetett.

  Forrás:facebook
  Forrás:facebook

  – Juci nagyon dögös, a színpadon kifejezetten feltűnő jelenség – tette hozzá informátorunk, aki azt is elárulta: Judit barátai egy kicsit féltik ettől a kapcsolattól. Talán nem is csoda, hiszen alig másfél hónapja maga Németh Kristóf nyilatkozta lapunknak: egyszerre több nőt is tart az életében.

  – Igen, több nő is van az életemben! Élem a független fiatalemberek mindennapjait, de ebben nincs fix párkapcsolat, és nincs szerelem. A többi részletről pedig egy úriember nem beszél. Legyen annyi elég, hogy kellően kiegyensúlyozott vagyok – jelentette ki akkor mosolyogva. Persze azóta a helyzet megváltozott, Kristóf ráadásul vállalja a szerelmét, akiről mindenkinek mosolyogva mesél.

   

  izz_cba7d[1]

  A feltűnően csinos táncoslány is szerepel a Fame című musicalben – azt beszélik, a próbák alatt melegedtek össze

  – Abban sem voltam biztos, hogy ennyi idő után még így ki tud virágozni a szíve az embernek – mondta Németh Kristóf a Fókusznak. – De ez most nagyon nagy boldogság. Sok éve nem éreztem már, hogy egy párkapcsolatban még egyszer otthon érezhetném magam, de ez most változott. Egy ideje úgy érezzük, egyre gyöngédebb érzelmeket táplálunk egymás iránt. Persze egy kapcsolat kezdete sok kérdést felvet, pláne, ha abban nem csak két ember vesz részt. Nekem volt egy családom, és a fiam ma is a legfontosabb.

  Németh Kristóf öt évvel ezelőtt szakított gyermeke, Lóci (7) édesanyjával, Nikivel, rá egy évre októberben ki is mondták a pár válását, ám az egykori szerelmesek azóta is sokat találkoznak. Elsősorban persze közös kisfiuk nevelése kapcsán, de egy időben arról is szóltak a hírek, hogy esetleg újra egymásra találnak. Talán ez is akadályozta sokáig a színészt abban, hogy újra párra leljen, de ennyi idő után éppen ideje volt már, hogy ő is megtalálja a boldogságot valaki mellett.

  blikk.hu

  HOZZÁSZÓLÁSOK