Folyamatosan zaklatják Kiszel Tündét

    402

    Kiszel Tünde magasra teszi a lécet:  nem egyszerű megfelelni az elvárásainak, ha párkapcsolatról van szó. A dekoratív médiaszemélyiségudvariasan utasítja vissza hódolóit, akik mindent megtesznek azért, hogy a közelébe férkőzzenek. A legelképesztőbb udvarlási módszereket is bevetik, hogy bevágódjanak nála.

    “A legtöbben tisztelettudóak, kedvesen, intelligensen flörtölnek velem. De mostanában többször előfordult, hogy a zaklatásig fajult egy-egy férfi nyomulása” – kezdte a ripost-nak Tünde, akinek még többen udvarolnak, mióta megjelent 2016-os naptára.

    “A naptár ízléses lett, nagyon jók a visszajelzések. Lehet, hogy az ebben található pikánsabb képek váltják ki a férfiakból, hogy egyre furcsább módon közelítenek hozzám.”

    620x0

    A napokban volt arra is példa, hogy lihegtek a kagylóba, ismeretlen számokról zaklattak. Ha egy pasi szeretne valamit, akkor álljon elém, így lenne korrekt. Ráadásul előfordul, hogy a közösségi oldalon intim fotókat küldenek nekem: azt hiszik, el tudnak varázsolni egy meztelen képpel. Ezeken csak nevetek

    (forrás: ripost)

    HOZZÁSZÓLÁSOK