Gesztesi elhatározta magát: elvonóra megy!

  502

  Gesztesit hidegen hagyják a negatív kritikák, elmondása szerint egyáltalán nem foglalkozik velük. Azt tartja fontosnak, hogy szabad legyen és jól érezze magát a bőrében. Majd nevetve hozzátette, hamarosan Szegedre utazik, ahol pár barátjával fog találkozni, viszont utána hat hónapos diétába kezd, ami nála azt jelenti, hogy nem az ételből, hanem az alkoholból fog visszavenni.

  1265a65b5d50ef4f15993520fd7cbbbe

  A színész emellett beszélt még arról, hogy májusig nem akar új dolgokba kezdeni, egyelőre a már futó színházi darabokban játszik csak, majd akkor ráér eldönteni elmondása szerint, hogy milyen filmekben vagy színpadi előadásokban akar részt venni.

  “Nekem itt kell élnem”

  – mondja Gesztesi Magyarországra utalva, pedig elmondása szerint hiába vannak háborús övezetek és fegyveresek mindenfelé, biztonságban érezte magát, és úgy látja, egyfajta erőtől duzzad egész Izrael. “Vallom, hogy az ember azért születik oda, ahova, mert ott van dolga. Nekem itt van dolgom.” – meséli a színész, majd kiegészíti azzal, hogy szurkol a többi színésznek, aki több munkát kap jelenleg, mint ő. Ezek mellett megerősítette, hogy kapott ajánlatokat, hogy a helyi Nemzeti Színház igazgatója legyen, viszont cáfolta, hogy elfogadta volna az ajánlatot.

  98a7a0ab6fc8db9237ef1858d69244c2

  “Apa, ki vagy cserélve, tele vagy energiával!”

  Ezzel a bókkal örvendeztette meg Gesztesit kislánya, Panka, mikor a hazaérkezésük utáni napon elvitte iskolába. A színész elmesélte, fiaival nagyon ritkán adódik alkalom, hogy ilyen szorosan, együtt éljenek át valamit, viszont most, hogy lehetőséget kaptak rá, mindannyian nagyon élvezték. Úgy tűnik a színész sikeresen halad az alkoholproblémáktól való szabadulás útján, lehet hatással volt rá a Frigyláda ereje!

  cba8f961cad142a9894109daa0b70dae

  (forrás: blikk)

  HOZZÁSZÓLÁSOK