Gesztesi Károly kitálal: szerelmével üldözte Havas Liptai Claudiát

1261

Ahogy írtunk róla, Havas Henrik úgy véli, Gesztesi Károly a Liptai Claudia miatt, helyesebben azért, mert nem tudta megtartani gyönyörű feleségét, iszik. A műsorvezetőnőt egy Ferrarihoz hasonlítja: az egész bejegyzését ittolvashatod. A Tanár úr szavait Gesztesi Károly is kommentálta.

 

Gesztesi Károly arról beszélt, hogy egykor, Havas igencsak belezúgott Claudiába. “Még akkoriban, amikor Havas Claudia partnere volt a televízióban, nagyon odavolt a feleségemért” – emlékezett vissza.

“Nem is titkolta, sokszor hallottam, miket mond neki, láttam, milyen üzenetekkel bombázza… gondolom, nem akart elválni, egyszerűen az érzelmeit nem tudta kontrollálni többé. Mint Claudia volt férje, azt kérem Havastól, hogy mindig legyen ilyen bátor, mint akkor volt. Meg merte tenni, hogy szerelmet vall egy nőnek, akinek egy 110 kilós, küzdősportokban jártas ura van – vagyis én. Azt üzenem Havasnak, vegye tudomásul, neki sem jött össze Claudia, nekem sem jött végül össze, viszont mindent vitt a cukrász Pataki” – folytatta Gesztesi a Borsnak, aki szerint Havassal végül is „sorstársak” lettek és ők már csak a pálya széléről nézhetik a győztest.

“Mi vagyunk a sorfal. Viszont büszke vagyok rá, hogy ezt a csapatot képviselem, vagyis, hogy volt idő, amikor az enyém volt ez a Ferrari nő” – tette hozzá.

 

HOZZÁSZÓLÁSOK