Gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádolják Jim Carreyt!!

  525

  Feljelentést tett Jim Carrey ellen annak a nőnek a férje, aki tavaly szeptemberben lett öngyilkos a színésszel való szakítás után, írja a Hollywood Reporter. A vád szerint Carrey illegális szereket juttatott el a nőnek, amikkel később halálosan túladagolta magát. Mark Burton, a nő férje szerint Carrey kihasználva az anyagi helyzetét és az ismertségét, súlyosan addiktív és halálos szereket szerzett be, majd adott tovább álnév alatt.
  jim-carrey

  A halottkém szerint Carrey egykori barátnője ambien, propranolol és percocet túladagolásban halt meg, holtteste mellett három gyógyszeres dobozt is találtak, mindegyikre az volt ráírva, hogy Arthur King, ami kamu személynév is lehet, illetve Artúr királyt is jelenthet.

  Carrey a vád szerint tisztában volt azzal, hogy barátnője hajlamos súlyos depresszióba esni, és korábban már megkísérelt öngyilkosságot. Ezért gondatlanságból elkövetett emberöléssel is vádolják, amiért a férj kártérítést követel, illetve a temetés költségeinek kifizetését.

  Cathriona White-ot tavaly októberben temették el, a koporsót cipelő emberek egyike Jim Carrey volt. A nő búcsúleveléből kiderült, hogy valóban a Carreyvel való szakítás miatt lett öngyilkos. Már egy ideje külön éltek a férjével és a válást tervezték, amikor a színész szakított vele.

  HOZZÁSZÓLÁSOK