Győzike darabjában szerepelne Cristofel menyasszonya

  1457

  Győzike Roma Rómeó és Júlia című darabjának castingjára látogatott el VV Cristofel barátnője, Kincses Vivien. A hölgyemény felbukkanása a castingon azért is meglepő, mert néhány nappal ezelőtt még arról szóltak a hírek, hogy terhes.

  Győzike elmondása szerint Viviennel már régóta ismerik egymást, ennek ellenére meglepődött, mikor a lány megjelent a válogatáson. Mint mondta, jó esély van rá, hogy Cristofel menyasszonya szerepet is kap a darabban, mert szerinte nagyon jó karakter, ugyanis vadsága ellenére igen szerénynek tűnik. Hozzátette, furcsállotta, hogy Cristofel nem kísérte el kedvesét a castingra.

  edes elet

  Az, hogy az egykori Való Világ szereplő nem jött el Viviennel, talán betudható a lány terhességéről szóló pletykáknak. Vivien jelenleg a 9-10. hétben járhat, azonban az, hogy jelentkezett a szerepre, arra enged következtetni, hogy nem terhes. Hogy mi az igazság, nem tudni, egy ismerőse szerint a babát elvetették, a pár viszont nemrég azt pedzegette nyilatkozatában, hogy attól tartanak, a lány elvetél.

  HOZZÁSZÓLÁSOK