Győzike háza 10 éve elhagytottan hever – Képek

  1546

  Gáspár Győző salgótarjáni családi háza jelentős árengedménnyel sem kell senkinek!  A roma showman éppen egy évtizede hirdette meg a jól ismert ingatlant, mely az akkoriban rendkívül népszerű valóságshowotthona is volt egyben.

  620x0 (2)

   

  620x0 (3)

   

  620x0 (4)

   

  620x0 (5)

  A zebramintás enteriőrt, a piros konyhát vagy a kicsit sem visszafogott nappalit szinte mindenki ismeri, hiszen volt olyan Győzike-show epizód, melyet több, mint 2,2 millióan néztek!

  Az Index ingatlanokkal foglalkozó blogja, az urbanisa szúrta ki, hogy a330 négyzetméteres, 7 szobás, dupla garázsos Gáspár villát éppen 10 éve nem tudták eladni. Még annak ellenére sem kelt el, hogy tulajdonosak engedtek is az árból valamennyit. Az első években ugyanis 58 milliót akartak kapni érte, ma viszont már megelégednének szerény 49 millió 900 ezerrel is.

  Amúgy Gáspárék új rezidenciája sem a visszafogottságról híres!  A kertben óriási medence áll, olcsónak azért nem mondható formára nyírt növényeket ültettek, sőt a családfő még egy kis kápolnát is építtetett a ház kertjébe. Mindenképpen érdemes megnézni, hol élnek most Győziék!

  (forrás: ripost)

  HOZZÁSZÓLÁSOK