Győzike infúzióra kötve fekszik a kórházban!

  1273

  „Elnézést kérek mindenkitől a tegnap este történései miatt. Most már szembenéztem a betegségemmel, és nemcsak lelki, hanem testi betegségem is felismertem. Belátom, orvosi segítségre van szükségem. Most nem tudom, hogy lebírom-e győzni ezt a betegséget, de megpróbálom! És itt az alkalom, hogy megköszönjem sofőrömnek, Szabinak, hogy tegnap este gyorsan reagált az eseményeket látva, és hogy tudta hogy ilyenkor mit kell cselekednie!” – osztotta meg saját közösségi oldalán Gáspár Győző, azzal a néhány fotóval együtt, melyeken egy kórházi ágyon, infúzióra kötve fekszik.

  Mivel nem derült ki a posztokból, hogy mi is a baja Győzikének, a Bors megkeresését pedig elutasította, így csak találgatni lehet.

  117079

  Ismerve Győzike őszinteséggel való viszonyát, nagy baj nem lehet. Hát még ha azt is figyelembe vesszük, hogy titokzatos betegségének időzítése pont egybeesik az Édes élet új szériá­jának indulásával. Abból ugyanis kihagyták a Gáspár családot. Ez pedig köztudottan érzékenyen érinti Győzit. Az meg kimondottan csípheti a szemét, hogy Berki Krisztián viszont újra felbukkan a naponta jelentkező sorozatban.

  Nem kizárt, hogy ez az egész rosszullét és infúziós fotó csak egy gyenge próbálkozás Győzikétől, hogy felhívja az Édes élet stábjának figyelmét arra, az ő élete is van annyira izgalmas, mint Berkié. Gáspár Győző egyébként a Győzike-show kapcsán a Borsnak adott egyik interjújában korábban már beismerte, hogy a show-biznisz kedvéért sok mindenre hajlandó.

  – Mindent tudatosan tettem. Például négy hónapig éltünk abból, hogy Beával eljátszottuk a válásunkat. (…) Nem én vagyok buta, hanem az emberek, akik elhitték a történeteinket. Éveken át játszadoztam az országgal, és megérte – vallotta be annak idején Győzi. Amennyiben most kivételesen tényleg bajok vannak az egészségével, mielőbbi gyógyulást kívánunk neki!

  (forrás: borsonline)

  HOZZÁSZÓLÁSOK