Győzike luxusélete: kiderült, miből telik mindenre

  1253
  Gáspár Győző
  Gáspár Győző

  Kiderült, miből telik Győzikének a luxuséletre.

  Gáspás Győző I8
  Gáspás Győző I8

  Gáspár Győző annak ellenére is ragaszkodik a látszat fenntartásához, hogy sokmilliós adócsalással gyanúsítják. A családfő a hétvégén ismét kérkedett egy kicsit, és a közösségi oldalon megmutatta, milyen autóval érkezett a Balaton partjára. A járgány egy BMW i8-as, ami minimum 40 millióba kerül.

  – Miért ne posztolnék, ha ilyen autó van a seggem alatt? Egyébként kölcsön kaptam, és nem először – zárta rövidre a Ripost megkeresését Gáspár Győző.

  A lap arra is kíváncsi volt, miből él mostanában a roma showman, hogy telik ilyesfajta luxusjárgányokra? Ám ő erre nem akart válaszolni. A testvére viszont sokkal közlékenyebb volt.

  – Miért nem turkáltok mások zsebében is? Egyébként kapálni járunk napszámba, abból élünk mindketten – mondta Gáspár Zsolti.

  Gáspár Győzőac
  Gáspár Győzőac

  A lap megkereste a renteasy.hu vezetőjét, Székely Andrást is, aki bővebben beszélt az i8-as BMW autók bérléséről:

  – “Egy i8-as BMW bérleti díja hárommillió forint kaució letételével indul. Ezen felüle a napidíja 350 ezer forint. Ha egy hétre viszi el az ügyfél, akkor kétmillió forint, ha pedig tartós bérletről van szó, akkor kb. 1 350 000 forint a díja, ami attól függően változhat, hogy mennyit megy vele az ügyfél, és szeretné-e elhagyni az országhatárt” – mondta.

  HOZZÁSZÓLÁSOK