Győzike máris magára haragította a testépítőket

  705

  „Ha Gáspár Győző és a test­építés kerül szóba, mindenkinek mosolyra húzódik a szája. Tisztában vagyunk vele, hogy mindenki, aki a súlyzós edzést teste izmosabbá, esztétikusabbá formálására használja, az testépítőnek nevezhető, de azért mégis!” – háborgott a neten a Fitness Partizan nevű csoport szószólója, aki szerint a tarjáni Schwarzenegger az összes fővárosi és Budapest környéki táplálékkiegészítőt árusító boltot bejárja, ahol hírnevére hivatkozva próbál minél nagyobb kedvezményre szert tenni.

  A testépítéssel életvitelszerűen foglalkozó csapatnál az tette be végleg a kaput, hogy a Győzikéből – az alázat és a tisztelet mellett – az elvárt fizikai adottságok is hiányoznak.

  „Mérhetetlen táplálékkiegészítő-mennyiséggel, heti több tűszúrással és megannyi plasztikai műtéttel elért fizikuma minden testépítéssel kapcsolatos elvárásunkat alulmúlja, de még így is jól fizet neki ez az újszülött fókabébire hajazó test! Hogyan süllyednek arra a szintre ezek az áloméletet élő celebjeink, akik tehetős életvitelükkel próbálnak kitűnni a szürke emberek világából, hogy pár ezer forintos elvárásokkal verjék az asztalt?” – méltatlankodott a profi testépítő.

  120815

  Gáspár Győző értetlenül hallgatja a bodybuilderek kirohanását:

  – Ha ezek az emberek logikusan gondolkoznának, rájönnének, hogy pár ezer forintos adományból nem lehetne olyan háza vagy kocsija valakinek, mint amilyen nekünk van. Evelin sem tudna ilyen menő suliba járni. Ezek mind irigy emberek. Azért irigyek, mert ők is erre vágytak, csak nem jutottak el ide – kommentálta a helyzetét Győző.

  (forrás: borsonline)

  HOZZÁSZÓLÁSOK