Győzike terrorizálja volt személyiedzőjét!

  532

  A magyargéci alpolgármester fenyegeti Gáspár Győzőt – legalábbis a showman érzése szerint. Győzike nyilvánosan osztotta meg a történetét, ami miatt kórházba is került, és pszichiátriai kezelést javasolnak neki az orvosok. Állítja, fenyegetve érzi magát Rácz Istvántól, aki az otthonában, éjszaka kereste fel őt. Győzike nem akart nyilatkozni, csak annyit közölt: egy politikus nem engedhet meg magának ilyet, nem szidhat, nem fenyegethet másokat nyilvánosan. Ezzel kapcsolatban Rácz számos kifotózott kommentjét is megosztotta, amelyek valóban nem tűrnek nyomdafestéket.

  123213

  Mindezt a Borsnak elismerte Rácz István is, aki tizenhat éve alpolgármester Magyargécen. Győzikéék a szomszédos Nógrádmegyer lakói, a két család jól ismeri egymást. Rácz munkatársunknak nem titkolta, elgurult a gyógyszere.

  52632

  – Hibáztam, sajnálom, de betelt a pohár – mondta az internetes írásairól. – Sokan Győzike mellé álltak, pedig nem tudják, miről van szó. Bűnözőnek, kulturálatlannak tituláltak. Elismert ember vagyok, magas szinten politizáltam, nem Győzikével vagyok egy szinten. Ő az ország bolondja és szégyene. A fiam Győzike edzője volt, de lelépett tőle, otthagyta. Hogy miért, arról nem szeretnék beszélni. Győzike most meg bosszút forral, terrorizálja a fiamat. Hiába kértük szépen, hagyjon minket, azt mondta, nem. Beszéltem a feleségével, az apjával, azt mondták, nem tudnak vele mit csinálni. Olyan szinten va­gyok, hogy ölni tudnék. A családomért bárkit megölök. Törvénytisztelő polgár vagyok, de ezt nem tűröm el. Még Gáspár Győzikének sem. Ha nem hagyja békén a fiamat, számoljon a legrosszabbakkal! Nem bízom őt a törvényekre. Mindent megúsznak, az áfa-ügyeket is. De a családommal akkor sem tol ki egy Gáspár Győzike – kelt ki magából Rácz István. Később aztán kissé megnyugodott, s tompította előző súlyos szavait: nem akar ő gyilkolni meg ölni, csak hagyja őt békén Győzike.

  52631

  A férfi azt mondja, ha kell, bíróságra is megy az igazáért. Hogy mi lehet az igazság? Győzike csak annyit közölt velünk: rövidesen ez is kiderül.

  (forrás: borsonline)

  HOZZÁSZÓLÁSOK