Győzike testépítő karrierjével az egészségét kockáztatja

  1007

  Nem tudni pontosan, minek köszönhető a látványos változás, amin Gáspár Győző átment az elmúlt hetekben. Ugyan az utóbbi időben sokat panaszkodott, hogy nincs rendben az egészsége: még kórházi ágyáról is posztolt a Facebook-oldalára, de nem biztos, hogy a betegeskedés miatt dobta le ilyen hirtelen a kilókat. Az is elképzelhető, hogy tényleg testépítő akar lenni, és talán ennek érdekében lendült aktív edzésbe, diétába.

  Mindenesetre semmiképp sem normális, hogy másfél hónap alatt 16 kilót fogyott. Hogy miért? Azt dr. Bense Tamás mondta el.

  Azok, akik ilyen hirtelen fogynak le, általában fél éven belül a dupláját hízzák vissza. Maximum 3-4 kiló a normális súlyveszteség egy hónap alatt, ami még egészséges. Egészen biztos, hogy aki ilyen sok kilótól szabadul meg ennyi idő alatt, az drasztikus koplalással éri el a célját. Ennek több kockázata is lehet! Ilyen például a gyomorfájdalom, gyomorfekély, ingerlékenység, és bizonyos hiányállapotok is kialakulhatnak, ha nem figyel oda az ember a megfelelő tápanyag és vitaminpótlásra
  – mondta az orvos, aki mindenkit körültekintésre, óvatosságra int, aki fogókúrába kezd.

  620x0 (4)

  HOZZÁSZÓLÁSOK