Győzike testépítő versenyre készül, persze nem szokványos módon

  1490

  Tévéműsor híján újabban jóval több sza­badideje van Győzikének arra, hogy saját magával foglalkozzon, mint amikor szaladt a szekér, a közízlés helyett ezért újabban a testét formálja.

  43605

  Saját közösségi oldalára tucatszámra feltöltött képei alapján a Facebookon és a konditeremben tölti a legtöbb idôt. Bár a pár évvel ezelőtti másfél mázsás súlyának már nyoma sincs a megszámlálhatatlan műtéti be­avatkozás és fogyasztószerek kipróbálásának köszönhetően, de azért az már a ló túloldala, hogy indulni akar egy sportos testalkatúak számára meghirdetett szépségversenyen. Legalábbis ezt gondolják azok az edzők és testépítők, akikkel egy edzőterembe jár.

  43604

  – Azonkívül, hogy az állandó hangos rikácsolásával zavarja a többiek nyugodt edzését, és minden második arra járó edzőtársunkat megkéri, hogy lőjön róla fotót, mást nem nagyon láttunk még a felkészüléséből. Úgy látszik, nincs vele tisztában, hogy errefelé nem kiabálással hívjuk fel magunkra a figyelmet, hanem a teljesítmény és a ki­tartás számít. Ne­héz komolyan venni egy olyan embert, aki ma­ga is komolytalan. Ráadásul egy idő után még idegesítő is – magyarázta a Győzikével egy edzőterembe járó testépítő, aki elárulta azt is, hogy az angyalföldi terem öltözőjében már azon is jókat derültek, amikor tavaly Győzike nógrádmegyeri Schwarzeneggernek nevezte magát.

  43602

  A Bors megkereste Gáspár Győzőt, hogy testépítő-karrierjéről faggassa, de lapzártáig nem sikerült telefonon elérni. A fitneszteremben, mellett, közelében készült fotók mindenesetre önmagukért beszélnek.

  43603

  (forrás: borsonline)

  HOZZÁSZÓLÁSOK