Győzikééket kirabolták! – óriási a kár

  869

  Hatalmas nyomravezetői díjat ajánlott fel a Gáspár család feje annak, aki segít kézre keríteni a tettest.

  Gáspár Győző édesapja alig hitt a szemének, amikor konstatálta, hogy a nyitás előtt álló család sertéstelepét feltörték.

   

  A tolvajok a biztonsági rendszert kijátszva az 50 milliós berendezést szétszerelték és elrabolták. Az épületnek csak a falai maradtak meg.

  A nyitás előtt álló sertéstelep Gáspár Zsolt lányának tulajdonában áll.

  “Kirabolták a Nagyszentjánosi telepet, amit idén helyeztünk volna üzembe. Egy modern, teljesen automatizált rendszert építettünk be, amit valakik teljesen szakszerűen, speciális szerszámok segítségével szétszereltek, és úgy ahogy volt elvittek. Aki ezt tette, az tudta hova jön és miért. Romák nem lehettek, mert akkor már másnap megkerültek volna. Ahhoz, hogy mindent elvigyenek, kellett vagy tizenöt kamion. A kár úgy ötven millió forint!” – nyilatkozta Győzike a Ripostnak.

  A showman nincs megelégedve a rendőrség munkájával. Furcsának találja a rendőrség hozzáállását a dologhoz. Állítása szerint miután kiderült, hogy Győzike édesapjával beszélnek, már egészen más hangnemet használtak vele szemben.

   

  0

   

  Győzike 200 ezer forint nyomravezetői díjat ajánl fel annak, aki érdemi információkkal szolgál az esettel kapcsolatban. A showman hozzátette, hogy a környéken sok a szegény ember, a pénznek pedig nagy hatalma van.

  Győzike szerint biztos, hogy nem romák voltak az elkövetők, mert ők már meglennének.

  Forrás: blikk.hu

  HOZZÁSZÓLÁSOK